Film biltur til Nordkapp

Etter mye om og men, mange timer bak pc skjermen og mye problemer er den ENDELIG her! Nemlig filmen fra bilturen til Nordkapp i august. Vi var også blant annet innom Lakselv, Finland, Sverige og Tromsø. I Tromsø feiret vi bursdagen min. Det meste er filmet i 4K med gopro hero kamera. Vi badet på Pir badet i Trondheim. fossevandring i Geiranger, fisket, sov ute og vi så en del Reinsdyr. Dette er da noe av det vi gjorde på turen.  

I går skreiv jeg at det var en gang det var snø. Gjett hva som skjedde i dag, jo det begynte å snø. Kanskje det hjalp å skrive det her? Haha neida.  

Noen steder du kjenner igjen?
Vært på en lignende tur?
Blogges!


#Nordkapp #film #Norway #Norge #reise #gopro #Canon #cartrip

2 kommentarer

Helene

28.12.2015 kl.00:15

Kjente ikke igjen noen steder, tror jeg hvertfall, haha! Men utrolig mye fin natur og så ut som en super tur, lyst til å dra på en lignende tur :-D

Dafto Jenta Carina

28.12.2015 kl.01:00

Helene: Ja vi har fin natur i Norge, anbefaler å dra på en slik tur er mye fint å se :D Så fint at jeg har vært på en lignende tur før. Hehe.

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits