KRISE

KRISE

God morgen.


Bildene er fra nyttårsaften.
Jeg fant ut at det var litt krise.. For jeg har nemlig ikke blogget siden i fjord, altså 2015. Jeg klarte ikke å la være. Hehe.

Uansett nok tull. Jeg tenkte jeg skulle stikke innom og dele noen bilder fra nyttårsaften. Det var disse jeg fant i farten, jeg har nemlig ikke tatt over alle bildene enda, så jeg har bare overført noen fra kamera til mobilen også sendt de til pcen. Jeg har et par ider til noen innlegg som jeg tenkte jeg skulle blogge dette året, jeg tenkte også at det var på tide å faktisk skrive om reisetips.Jeg skrev et innlegg i fjord om at jeg kunne starte med reisetips. Så forslag til ting jeg kan tipse om innen reise motas med stor takknemlighet. Jeg tenkte jeg skulle skrive om bilturen i hvert fall ( hvordan man kan planlegge en slik tur og hva man bør ha med seg) Jeg skal også fortsette med å legge ut bilder fra bilturen. Jeg skal også legge ut en oppskrift på en ting som er godt og passer fint til fester.

Trenger du noen reisetips?
Noe du vil at jeg skal blogge om i 2016?
Godt Nyttår!
Blogges.

 

2 kommentarer

Iselin Renée

04.01.2016 kl.12:14

Utrolig fine bilder :)

Dafto Jenta Carina

04.01.2016 kl.14:02

Takk :)

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits