Jeg har ikke glemt

Altså jeg har ikke glemt at jeg har en blogg bare så det er sagt. Jeg vet bare ikke helt hva jeg skal skrive.. Så jeg tenkte jeg skulle stikke innom å si ifra at jeg ikke har glemt dere. Jeg tar gledelig imot tips om hva jeg kan skrive om og hva dere vil lese. Vil dere ha et tema eller noe i den duren?

Jeg hadde planer om å skrive oftere, men når jeg satte meg ved pcen så sto det helt stille jeg stirret i skjermen som om noe skulle skrive av seg selv. Som om det kom til å skje liksom haha. Nei jeg viste ikke hvem knapper jeg skulle trykke på så jeg bare stirret på de som om jeg var redd for at de skulle bite eller noe. Jeg vet at jeg fortsatt ikke har vist alle bildene fra turene, men de er dessverre ikke her på denne pcen. Men jeg har vært så heldig å fått bildene og filmene fra mobilen til Cairo fra turen så tenkte at jeg kunne lage et innlegg med de.

Jeg har faktisk noen youtube ider da som jeg tenkte jeg kunne gjøre.
Ellers så må jeg si takk til dere som er innom selv om jeg ikke har blogget så mye. Tussen takk!


Et av bildene fra mobilen til Cairo. Er henne som er på bildet også.


Noen ider?
Bogges!

4

Fine bilder. Er det Heregga i bakgrunnen? Har hytte i nærheten.

tankenemine67: Jeg er faktisk ikke sikker.. Men bildet er tatt like ved Trollstigen :)

Åhh ok. Ja, da er det ikke der.

Jeg kjenner følelsen av å ha ider, men når man setter seg foran pc'n så blir det man skulle skrive helt borte. Gleder meg til å se dine ider på youtube :).

Skriv en ny kommentar