Jeg har ikke glemt

Altså jeg har ikke glemt at jeg har en blogg bare så det er sagt. Jeg vet bare ikke helt hva jeg skal skrive.. Så jeg tenkte jeg skulle stikke innom å si ifra at jeg ikke har glemt dere. Jeg tar gledelig imot tips om hva jeg kan skrive om og hva dere vil lese. Vil dere ha et tema eller noe i den duren?

Jeg hadde planer om å skrive oftere, men når jeg satte meg ved pcen så sto det helt stille jeg stirret i skjermen som om noe skulle skrive av seg selv. Som om det kom til å skje liksom haha. Nei jeg viste ikke hvem knapper jeg skulle trykke på så jeg bare stirret på de som om jeg var redd for at de skulle bite eller noe. Jeg vet at jeg fortsatt ikke har vist alle bildene fra turene, men de er dessverre ikke her på denne pcen. Men jeg har vært så heldig å fått bildene og filmene fra mobilen til Cairo fra turen så tenkte at jeg kunne lage et innlegg med de.

Jeg har faktisk noen youtube ider da som jeg tenkte jeg kunne gjøre.
Ellers så må jeg si takk til dere som er innom selv om jeg ikke har blogget så mye. Tussen takk!


Et av bildene fra mobilen til Cairo. Er henne som er på bildet også.


Noen ider?
Bogges!

4 kommentarer

tankenemine67

15.01.2016 kl.21:53

Fine bilder. Er det Heregga i bakgrunnen? Har hytte i nærheten.

Dafto Jenta Carina

15.01.2016 kl.22:12

tankenemine67: Jeg er faktisk ikke sikker.. Men bildet er tatt like ved Trollstigen :)

tankenemine67

15.01.2016 kl.22:12

Åhh ok. Ja, da er det ikke der.

Marius

16.01.2016 kl.22:46

Jeg kjenner følelsen av å ha ider, men når man setter seg foran pc'n så blir det man skulle skrive helt borte. Gleder meg til å se dine ider på youtube :).

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits