Husker duEnten du har fulgt bloggen lenge eller bare i en kort stund så har du kanskje sett noen av filmene jeg har på youtube. Men hvor mange av de husker du? Jeg så igjennom youtube og fant mange minner. Her er noen av filmene.

18 års bursdagen min.
For det første hvor mange feirer bursdagen sin på denne måten når de blir 18?
For det andre se hvor mye jeg feiler på kongen befaler. Haha!Når jeg hadde blogget i 4 år så laget jeg denne.

 Jakten på et profilbilde.
Tenk at vi tok så mange bilder og det ironiske er at jeg tror ikke jeg brukte noen av de som profilbilde hahaha.Parkeringshus drama i Trondheim.
Snakk om å være turist. Hahaha!

 Løpet.
Marius og Susanna ble slitene etter denne filmen, de måtte løpe og løpe. Vi slet med å avslutte filmen da det begynte å regne, men vi fikk det til.

 

VG show - Sandra LyngBiltur til Nordkapp.
Denne turen var helt topp og minnene bare strømmer til når jeg ser denne.
Dette er da noen av mine minner på youtube. Hvis du vil se mer så er det bare å søke på Daftojenta på youtube eller trykke deg inn på youtube på filmene. Ha en fin søndags kveld!

Har du noen gode minner på youtube?

Youtube: daftojenta
Snapchat: Daftoblogg
Facebook: daftojenta.blogg.no
Instagram: daftojenta

Blogges!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits