Kjære Nordlyset!

Kjære Nordlyset!

Jeg ser deg på instagram, jeg ser deg på facebook. Jeg ser deg overalt på nettet. Kan jeg få lov til å møte deg? Jeg synes egentlig fargen blå er fin, men du er så grønn og fin. Jeg lengter etter deg. Kan jeg få lov til å møte deg, ta bilde av deg. Bare 1 eller 2 bilder.  Hvem er det jeg lurer, skal jeg først møte deg så skal jeg ta mange bilder. Så mange jeg rekker før du danser av sted. Har du tid til å møte meg. Har du muligheten. Håper jeg en vakker kveld får se deg, danse der oppe. Tenk at folk var redd for deg før, redd for at du skulle ta dem med deg. Er det derfor du gjemmer deg. Tror du folk fortsatt er redd deg. For det er vi ikke, vi leter etter deg, jakter på deg. Du har blitt populær, du er en kjendis som er overalt på nettet. Men det er ikke derfor jeg vil se deg, jeg vil se deg for å ta bilder, oppleve og se noe jeg aldri i mitt liv har sett maken til. Jeg håper virkelig jeg får se deg en kveld, en stjerneklar kveld. det er mitt håp, mitt ønske og min drøm. Håper vi ses!


Som dere kanskje skjønner så har jeg veldig lyst til å se nordlys. Jeg har sett så mange fine bilder av nordlys. Jeg har opplevd midnattssol så mangler Nordlyset. Fått tips om at Lofoten er stedet å se det. Tromsø er også kanskje et fint sted å se det? Hva vet vel jeg som aldri har sett det. Som du da kanskje skjønner så kan jeg ikke slenge med et bilde av nordlyset siden jeg ikke har noen. Men jeg kan legge vet et bilde av midnattssolen, den var jeg så heldig å få oppleve.  Har du sett nordlyset?
Blogges!


Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)


#Nordlys #Blogg #Håp #Drøm #Norge #Norway #Midnattssol

0

Skriv en ny kommentar