Hjemmeside

Jeg har blogg sperre. Det er en sperre som gjør det vansklig å blogge. SÅ dette ble dagens innlegg, beklager folkens men sperren sperrer mine ord imne. Ihvertfall vekk fra tastaturet. Jeg kommer sterkere tilbake når sperren slipper tak. Jeg beklager på spererens veine om denne uheldige situvasjonen som har rammet Daftojenta sin blogg. Men sånn er det bare, sperren må jo vandre litt rundt og hun var på feil sted til feil tid og da var det gjort.

P.S. Dette er tull som du sikkert skjønner. Jeg bare måtte starte å skrive litt tull for å begynne å skrive igjen. Ja jeg har bloggsperre og det gikk nettopp opp for meg at jeg sitter og sier alt jeg skriver høyt. OPS.

Uansett jeg har ihvertfall opptatert min hjemmeside så dere kan heller sjekke den ut HERSnapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Hjemmeside : Daftojenta

Blogges!

google-site-verification: googlec17141cf82661da2.html

1

Bruk den tiden du trenger på å komme tilbake!

Skriv en ny kommentar