Min helg - TNT - Bilder - Film

I helgen var det så fint vær at jeg gikk ut og tok noen bilder, jeg fikk også Marius til å ta noen bilder av meg. En liten Photoshoot. Jeg gikk også tur med Marianne en dag og møtte på flere kjente. Jeg prøvde live streaming på PS4 som havnet på youtube, en test video egentlig. Dere kan se den lenger ned i innlegget. Jeg hadde hodepine mye av helgen uheldighvis, men jeg ville ikke ta paracet heller, ville at det skulle gå over av seg selv (er jo det som er best) Men etter over 1 døgn med hodepine var fristelsen stor, men tenkte at jeg holder ut litt lenger og dagen etter var det bedre uten noen tabletter. Nok snakk om hodet. Jeg fikk litt insprasjon av det fine været så tenkte at jeg får ta med kamera og knipse litt til bloggen. Men rakk faktisk ikke å blogge det i helgen så tar det nå. Jeg har savnet å skrive samtidlig som jeg har hatt skrive spærre en veldig uheldig kombinasjon. Jeg prøvde å blogge dette i går kveld men datt ut av nett osv. Så tar det nå. Her kommer noen bilder og en film fra helgen som var.


Selfie

Selfie


Testet live streeming på Minecraft bare for å teste egentlig så ble en random video med TNT hehe. Se den her:

Vil dere se meg spille noen ps4 spill så kommenter evt hvem og hva dere vil at jeg skal gjøre. Har lyst til å prøve igjen, så er bare å tipse om hva jeg skal gjøre.

Hadde en fin helg med venner og fint vær. Håper helgen deres var bra også.

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Hjemmeside : Daftojenta

Blogges! 

2

Så fine bilder og så utrolig pent og langt hår du har! Ha en flott dag videre søte deg :)

Aleksandra: Takk :D

Skriv en ny kommentar