Verdal

Når jeg la ut bildene i går så kom jeg ikke på hvor nest siste overnattingsted var. Men nå har Marius sagt hva stedet het og det var da altså i Verdal vi hadde nest siste overnattingsted. Jeg har skrever det inn på det forrigje innlegget også, men tenkte jeg skulle si ifra her også så folk så det. Hvis noen planlegger en slik tur og vil reise på en lignende rute så kan jeg dele den med dere. Det er bare å si ifra. Tenkte å kalle den Daftojemtasrute haha neoda. Sikkert mange som har tatt en lignene rute før.

Jeg så foresten bloggerne i går, det var virkelig en ny vri med mange flere bloggere. Det er litt uvant at det er så mange der og jeg har ikke lest så mange av de bloggene egentlig så blir spennende å se om jeg finner noen nye blogger å lese. Jeg leser egentlig ikke så mange blogger for tiden så hvis du vet om noen så si ifra. Gjerne reisebloggere eller fotobloggere. Gjerne youtubere også hehe. Jo og forresten hvis du vet om en instagram med fine bilder så let me know. Gjerne mye farger. 

Legger med et bilde fra min instegram @Daftojenta


Gratulerer til alle kvinner med kvinnedagen.
Jeg håper dere får en strålende tirsdag så snakkes vi!

Hvem bloggere leser du?

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Hjemmeside : Daftojenta


Blogges!

4

Åh så godt det så ut!! :D

Har du plass på Dafto Camping?

Hedda: Nei

Oi, så søte!

Skriv en ny kommentar