3 stk kamerar

3 venner, 3 kamerar og en himmel.
Vi var ute og tok bilder i går, jeg synes det er gøy at flere og flere skaffer seg kamera, rett og slett for da kan vi ta bilder isammen. Jeg var den som hadde kamra før og alle bare ta bilde av meg nå, nå og nå. Ok kanskje ikke alle men noe i den duren. Nå kan jeg ta bilde med folk istedenfor og hele tiden ta bilderr av folk. Ikke misforstå meg nå jeg liker å ta bilde av folk, jeg synes det er gøy. Men det er også gøy å ta bilder med folk, altså at vi er en gjeng som går rund og knipser bilder.

Siden både typen min har kamra og ei vennine så hadde vi et kamra treff. det var gøy å gå rundt å ta bilder. Enda gøyere er det når folk virkelig lever seg inn i det og jubler over fine bilder O.S.V. Det varmer mitt kamra hjerte. Og ikke nok med det man alle har Canon! Me like!


Legger med et bilde jeg tok i mørget i går kveld. jeg fant nemmlig en svane i mørket.


Ende en ting som er kult med å være fler som tar bilder er at man kanskje finner noen motiver som man vanlighvis ikke ville ha sett. Altså folk ser på ting så forskjellig at det noen synes bare ser ut som et lys, ser andre som et motiv O.S.V. Jeg synes det er intresangt å se andre sine bilder, spesielt etter vi for eks har vært på en tur. Vi har vært på samme tur men ikke sett de samme tingene fra samme perspektiv. Altså bildene de andre tar kan være helt anderleres en de jeg har selv om vi har vært på de samme stedene. Det sytes jeg er gøy.  

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Hjemmeside : Daftojenta


Blogges!

 

0

Skriv en ny kommentar