Flash mob i OsloHei hei alle fine lesere. Denne helgen var jeg så heldig å få være med på flash mob i Oslo! Jeg har sett det på youtube før og tenkt at det ser så gøy ut å være med på sånt. Og det fikk jeg bekreftet på Lørdag. Jeg var med på freeze flash mob midt i Oslo. Dette er en opplevelse jeg sent kommer til å glemme og du kan se klipp fra det på min youtube. Altså den videon under her.
 
Det er også flere som har lagt ut fra denne flash moben, blant annet denne videoen. Der dukker jeg opp et par ganger også.

Etter jeg var i Oslo så rakk jeg så vidt hjem før jeg skulle videre til Håvard. Jeg kom senere hjem en jeg hadde tenkt så fikk det travelt. Men det går greit når jeg har det så gøy. For en morsom helg. Fredagen så vant typen min 2 quizer også så har hatt en veldig morsom og innholdsrik helg. Håper neste helg blir minst halvparten så gøy.

Har du vært med på Flash mob før? Eller kanskje vært vitne til en?
Håper helgen deres har vært like gøy.

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Hjemmeside : Daftojenta


Blogges!
 

1

Hørtes ut som ei topp og kul helg, så veldig gøy ut:):)

Skriv en ny kommentar