Kontaktet av VG i 2011!

Hei hei alle fine lesere. Jeg kom over en sak der det sto at facebook holdt meldinger hemmelige og der sto det hvordan man kunne finne dem. Jeg hadde ikke Messenger appen på mobilen så måtte først og fremst laste ned den. Da jeg sjekket mine såkalte hemmelige meldinger oppdaget jeg at VG hadde tatt kontakt med meg i 2011! Jeg merket at jeg ble litt irritert på facebook da jeg fant ut at de har holdt det hemmelig for meg så lenge. Først nå i 2016 ser jeg dette, altså 5 år siden. Dette gjør at jeg faktisk vurderer å boykotte facebook. Jeg fikk den muligheten i 2011, men facebook ville ikke at jeg skulle se det så den gikk jeg glipp av. Jeg anbefaler alle og sjekke deres hemmelige meldinger og se om dere også har gått klipp av en mulighet eller to. Kan hende det ikke er for sent i deres tilfelle. Jeg slettet Messenger appen med en gang jeg hadde sjekket dette da jeg ikke liker å bruke den. Den laster ned ting automatisk og det liker jeg ikke. Så for eks hvis du får et upassende bilde av noen så havner den automatisk på mobilen din. Ikke kult. Så jeg har valgt å droppe den appen. Men det er noe som er opp til hver enkel selvsagt. Poenget med dette innlegget er som dere sikkert har skjønt å informere dere at dere burde sjekke ut de meldingene facebook gjemmer for dere. Så ikke det samme skjer med dere. Håper dere har like fint vær som jeg har her. Jeg sitter ute og skriver dette, men dessverre så er nettet nede så jeg får ikke publisert dette med en gang dessverre. Jeg håper nettet funker igjen snart!

Har dere noen ønsker om hva dere vil at jeg skal blogge om eller en film dere vil at jeg skal lage så kan dere skrive det i kommentarfeltet eller sende meg en snap: Daftoblogg heter jeg der. Håper dagen deres blir super og at dere ikke har gått glipp av noen viktige meldinger på facebook.


Har noe lignende skjedd med deg? Har du gått glipp av noen meldinger?

Nå kom nettet tilbake. Jippi. Sitter fortsatt ute.
 

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Hjemmeside : Daftojenta


Blogges!

2

Til info, så trenger du ikke appen for å gjøre dette. Det er også tilgjengelig på nettsiden, her: https://www.facebook.com/messages/archived?action=recent-messages

Her har det alltid vært tilgjengelig, så at du ikke har klart å finne det er mer din feil.

Og hvordan i allverden er svaret på dette her at du skal boycotte Facebook? Hvis du ikke liker produktet de tilbyr, så ikke bruk det? Blir det samme som om du kjøpe noe i butikken og du ikke liker det. Så ikke kjøp det. Verden funker ikke sånn at du kan klage på produktet og si at kyllingen burde smakt biff. Beklager.

Forresten kan du bare boycotte Faceboo, det kommer til å gå mer ut over deg enn oss uansett, så jeg tror egentlig ingen er på det som et stort tap i grunn.

Forresten så sier du ingenting om hva meldingen fra VG inneholdt. Og uansett så tviler jeg veldig sterkt på at VG bruker Facebook som kommunikasjonsportal. Eposten din står jo her på siden. Ønsket de veldig å kontakte deg kan jeg nesten garantere at de heller hadde sendt deg en epost, og ikke skrevet til deg på Facebook.

Sorry. not sorry

Skriv en ny kommentar