Telt tips (reisetips)


Bilde fra biltur 2015.

Hei og hopp denne dagen er flott. Nå som solen skinner sitter jeg ute og skriver ned disse tipsene. Nå som våren er godt i gang og solen skinner så er det sikkert flere som har begynt å planlegge en telttur. Jeg har begynt å like å telte faktisk, etter disse bilturene jeg har hatt så har jeg likt å sove i telt. Ikke det at jeg har hatt så mye i mot det før heller, men nå er jeg hekta eller noe sånt haha. Uansett nå til tipsende som er basert på erfaringer.

 

  1. Først og fremst anbefaler jeg varm sovepose. Spesielt hvis du skal på fjell eller andre steder det fort kan bli kaldt om natta. Geiranger for eks blir det kaldt om natta. Da var jeg glad jeg hadde en varm sovepose.
  2. Ull undertøy er fint å ha med, det kan bli litt kaldt om natten eller kvelden så da kan du ta på deg det når du skal sitte ute eller hvis det blir for kaldt om natta.
  3. Ullsokker blir du kaldt på bena så kan det ta litt tid å få i seg varmen igjen. Så ullsokker anbefaler jeg på det sterkeste spesielt for folk som lett fryser på bena.
  4. Regntøy er også kjekt å ha med.
  5. Luft madrasser er mye mer behageligere en tynne liggeunderlag. De siste turene jeg har vært på så har jeg alltid hatt luftmadrass.
  6. Selv om det står at det skal være plass til for eks 4 stykker i teltet så er det ikke nødvendigvis det gjør det. Test dette før dere drar så slipper dere noen overraskelser. (madrasser tar mer plass en liggeunderlag)
  7. Slå opp teltet før dere drar så dere er sikker på at alle delene er med, hvor kipt er det ikke å komme frem og oppdage at telt pluggene mangler!
  8. Genser som pute. Istedenfor å drasse med dere hver deres pute kan dere bruke gensere og lignende til pute. Dette tar mindre plass og er mer praktisk (synes jeg da)
  9. Ta med lommelykt eller annet lys så dere ser om kvelden. For eks så kan det hende dere kommer frem når det er mørt og da er det fint å se hva man driver med når man setter opp telt.
  10. Ta med kortstokk. Den tar ikke så mye plass og man kan da spille kort, legge kabal og ha drikke spill (hvis dere skal drikke) Også fin underholdning hvis det blir dårlig vær en dag og dere blir sitende i teltet.

 

Elles ha med god mat og drikke og gode venner så blir det en super tur. Jeg skriver gjerne om flere reisetips, så hvis det er noen reisetips dere vil ha så er det bare å kommentere det. Håper dere får en fantastisk kveld så snakkes vi i neste innlegg.

Dette ble skrevet på dagtid, men ikke publisert før på kvelden så derfor står det sol osv. Så da vet dere det.

Var innlegget til hjelp?
Har du noen tips?

Vet du om noen fine teltplasser?
Blogges!
 

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta

0

Skriv en ny kommentar