Jeg kan fly i London!

Alt går i et som det ofte gjør på tur.

I går var jeg på madam tussaud  det viste seg å være mye større en jeg hadde forventet. Jeg har vært i madam tussaud i Amsterdam før og tenkte at de sikkert var litt større en det. Men her var det 4D kino og taxi greier som kjørte rundt itilleg til alle voks dukkene. Så tok noen timer men var gøy. Igjen hvis du vil se bilder så legg meg til på snapchat daftoblogg.

I dag var jeg på det jeg har gledet meg aller mest til nemelig the making of Harry Potter. Jeg har flydd på sopeline, vært ombord på galtevort ekspressen og sett ting fra filmene. Jo og smakt butter beer. Har tatt en del bilder de siste dagene tror det var over 2000 bilder haha.

Jo foresten. Først trodde vi bussen kjørte forbi oss men så viste det seg at vi fikk en annen kjedelig vanlig buss (når jeg bestilte var det bilde av en dobbel dekker med harry potter dekor på og den kjørte forbi oss) Så det var litt skuffene. Håpet på en annen buss tilbake men nei en kjedelig hvit buss. Det var også meningen å se halve filmen av de vise sten til og resten tilbake. Men de surret med film greiene også så ingen film til og ingen tilbake. Tilbake prøvde de ihvertfall da bare se snap haha. Så det hele ble komisk. Litt dårlig tid inni der også, men så ville jeg gjerne se nøye når jeg først var der hehe. Men ellers var det en fantastisk opplevelse jeg vil anbefale alle harry potter fans. Gleder meg til å vise dere bilder fra kamera osv.

På denne tiden for 3 år siden var jeg i Skottland. Faktisk en tilfeldighet at jeg dro til England på cirka samme tid 3 år senere.

Wow jeg fikk lastet opp en bilde. Dette er urenfor the making of Harry Potter. Og der ser du en av de kule bussene jeg håpet på hehe. Nå skal jeg slappe av og lade opp til en ny dag i London. Gleder meg!
Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits