Tiden flyr i London!

Noen dager siden sist jeg blogget. Dagene går i et og tiden bare flyr. Akkurat som jeg gjorde her om dagen.

Jeg har tatt London eye, sett big ben og Buckingham palace. Jeg har også vært i Piccadilly circus og shopper på westfield. Jeg har også shoppet andre steder. Dagene blir lange og bena slitne men jeg digger byen så det går bra. Har tatt en del buss i det siste også så bena har fått hvile litt (borsetfra de gangene jeg måtte stå)

Jeg skriver bare kort nå for skal slappe av også blogger jeg fra mobilen. Jeg tar ikke med pc på tur, vet mange gjør det men jeg skjønner ikke vitsen. Jeg tenker at er man på tur så er man på tur. Jeg gidder ikke å drasse med pc og alt sånnt jeg kan drive med når jeg er hjemme. Jeg skjønner at noen må osv. Men når man ikke må så er det jo bedre uten (synes jeg da) Jeg hadde ikke hatt tid til å sitte med pc uansett. Eller hva synes du?

Følg meg på instagram for å se flere bilder: @Daftojenta

Følg meg på snap for å se fra mine dager i London: Daftoblogg

Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits