Deja vu i London

Jeg forsov meg en dag i London og tenkte at nå må jeg løpe så jeg rekker toget. Når jeg kom frem på plattformen så skjedde det jeg fryktet mest, Den var stengt! Og da fikk jeg en deja vu følse som om jeg har opplevd dette før eller kanskje sett det før.

Uansett da innså vi (jeg og min kompis Ronny) at det bare var en ting og gjøre, nemlig
stikke av med den flygende bilden. Det ble en farlig ferd men vi kom frem, tok igjen toget og krasjet i et tre som prøvde å drepe oss. Vi måtte også opp til rektor og ble nesten utvist.

Men vi klarte oss så nå er vi klare for et nytt år på Galtvort.

Ja som dere sikkert skjønner så var dette enda en tulle historie fra London. Bildene er tatt på the making of Harry Potter i London. Dere som har sett Harry Potter filmene eller lest bøkene kjenner dette sikkert igjen. Til dere andre se Harry Potter så skjønner dere hva jeg mener.


Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta

#Harrypotter #London #Historie #justforfun

2 kommentarer

Znippen.no

11.06.2016 kl.16:22

Så morsomt :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Dafto Jenta Carina

13.06.2016 kl.14:54

Snippen: Så bra du synes det var morsomt :D

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits