Hva gjør man ikke for bloggenJeg var ute og ble spist opp av mygg bare for å få noen nye bilder til bloggen. Hva gjør man ikke for blogg. Jeg har prøvd å filme i dag også og med å prøve så mener jeg at jeg ikke vet åssen det ble. Jeg får heller ikke sjekket det da redigeringsprogrammet klanger med meg. Det vil ikke installere seg på en pc så jeg kunne ha gjort det i sta. Så må vente. Moro med teknologi som alltids skal krangle med meg.

Uansett det ble ikke så mange bilder da jeg ble spist av mygg (eller stukket da) Når man har 2 mygg på armen, noen i håret osv. Så er det ikke så lett å sitte rolig og smile til kamera. Men nok om mygg. Jeg fikk i hvert fall tatt
noen bilder.

Hva har du gjort i dag?
Er det like mye mygg hos deg?
Blogges!

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits