Morsomt men dramatisk

Hei hei.
Nå har jeg nettopp vært med noen venner.
Det hele startet ganske tilfeldig med at jeg tenkte meg en tur ned til byen. Jeg fikk melding om at det var noen der og da tenkte jeg at jeg kunne møte de samtidig. Så den ene tilfeldigheten etter den andre gjorde at vi ble flere og ente opp en liten gjeng. Det var gøy å møtte de igjen og tiden bare fløy av sted så jeg har ikke rukket å blogge før nå. Jeg hadde det gøy, vi skravla, lo og gikk på butikken. Tiden hadde flydd så fort at jeg plutselig fant ut at det stedet jeg hadde parkert egentlig hadde stengt. Så jeg så for meg enda en sånn jeg har stengt inne noe i parkeringshuset. Bare at denne gangen var det en scooter ikke en bil. Jeg merket at jeg ble litt små stressa spesielt da folk sa at det stengte for en halv time siden. Så jeg gikk fort og nesten små løp mot parkeringshuset. Jeg hadde allerede tenkt på plan b og greier for jeg hadde jo hørt at det var stengt. Men allikevel hadde jeg et lite håp om at det var oppe. Da jeg endelig kom frem til parkeringshuset så var det mørkt. Men det var faktisk oppe. Så jeg snappet til noen venner at jeg var inne så de skulle se at jeg hadde kommet meg inn. Så det ble det ikke noen oppfølger til parkeringshus drama. Passet bra siden jeg ikke hadde med meg filmkamera, da måtte jeg ha filmet med mobilen evt, Så jeg tenkte at nå er alt i orden igjen. Så jeg kjørte glad av sted. Det jeg ikke viste da var at jeg nesten skulle bli påkjørt bare noen minutter senere. Jeg kom meg nesten helt frem før det skjedde. Noen brøt vikeplikten og kastet seg uti veien. Jeg bremset for harde livet! Så jeg angret litt for at jeg ikke satt på kamera på hjelmen. Men heldigvis gikk det bra! Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mange som må bryte vikeplikten hele tiden. Tenker de ikke på at de kanskje kunne fått meg på samvittigheten. Tenker de ikke på at hvis de kjører på noen så må de ha det på samvittigheten resten av livet. Hva de tenker lurer jeg ofte på. Å der er en scooter, den rekker jeg sikkert for den kjører så sakte. Er det sånn de tenker. Noen som vet så kommenter gjerne! Men ellers var det en bra dag og det var koselig å se igjen folk som jeg ikke har sett på en stund.

Håper dere har en mindre dramatisk kveld.
Blogges!

 

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta

0

Skriv en ny kommentar