#daftosommer

Hei hei jeg tenkte på å skrive beklager at jeg ikke har blogget i det siste men jeg dropper den delen. Min blogg så gjør som jeg vil. Jeg vil heller takke de som er innom selv om jeg ikke har blogget noe nytt, dere som tar dere tid til å sjekke selv om det ikke er lagt ut en ny link. Dere som går inn for å sjekke. Det setter jeg utrolig pris på!

Jeg har har en periode der jeg er sosial store deler av dagen og til og med en natt. Det er sommer og da er det flere folk ute. Så når jeg har dratt på konsert i byen så har jeg møtt kjent folk og endte med å ikke dra hjem før sent. Mye tilfeldigheter i det siste som jeg synes er gøy. Jeg har dratt for å møte ei og vips er vi flere. Sommer er gøy folkens eller hva? Flere en meg som ender opp med så mange tilfeldigheter? Jeg har noen bilder jeg tenkte jeg kunne dele senere hvis ikke noe annet dukker opp igjen. Jeg har tenkt på bloggen så mange ganger men da er jeg som regel sliten etter en sosial dag/kveld. Det morsomme er at forrige helg ble det en spontan telting i en hage. Vi lo til tidlig om morgenen. Sommertime! Love it.

Så da skjønner dere greia om hvorfor så lite skjer her. Men jeg skal få postet noen bilder snart. Jeg har heller ikke fått blogget så mye om London enda. Men på instagram så laster jeg opp bilder fra disse spesielle dagene og annet diverse. Så hvis du kommer inn her og ser det ikke er noe nytt så kan du sjekke @daftojenta på instagram så er det kanskje et eller flere nye bilder der. Jeg blogger fra mobilen nå. Håper dette ikke ble for langt og kjedelig. Men nå vet dere ihvertfall hva som skjer. Jeg nyter sommeren og det synes jeg dere skal gjøre også. Tagg gjerne bildene deres på instagram med #daftosommer så jeg får sett hva dere gjør også. Jeg skal også like bildene.

I dag regner det skikkelig så satser på mer bloggingen i dag. Blogges!

0

Skriv en ny kommentar