Jeg lever!

Jeg kommer in døren og synker ned i sofaen så god den føles nå. Jeg har vært på reise og alle de små tingene som man til vanlig tar for gitt merker jeg plutselig. Å sove i sin egen seng, den gode sofaen, internett hele tiden og å sitte på do i et rom istedenfor en bås med masse bråk fra naboene, unger osv. Jeg kan dusje uten å stå i kø med en gjeng fremmede. Jeg kan se på youtube filmer igjen og alt er tilbake til det jeg et vant til. Sånne ting legger jeg vanligvis ikke merke til, men når jeg har vært på tur og kommer hjem så merker jeg sånt.

Jeg kan spørre om å møtes å finne på noe, jeg kan sette meg foran pcen og blogge igjen. Jeg kan være med venner igjen og jeg kan dra på byen og plutselig møte noen kjente. Jeg kan gjøre ting jeg vanligvis tar for gitt, ting som jeg gjør til daglig. 
 
Jeg har vært så og si uten nett hele tiden og det har vært sååå godt. Jeg har sitti på stranden og nytet solen, badet og alt uten å tenke på at jeg burde blogge rett å slett fordi jeg viste at jeg ikke kunne blogge. Eller hvis jeg virkelig hadde hatt lyst så hadde jeg vel fått det til på en måte. Jeg har vært på ferie, ferie fra nett, fra blogg, insta og alt sammen. Jeg så at folk gikk og satt med hodet nedi mobil skjermen og ikke fikk med seg noe som skjedde rundt dem. Dette bestemte jeg meg fort for at jeg ikke ville. Ja jeg svarte på meldinger (så lenge det gikk an, vet ikke om det var mangel på dekning eller hva som skjedde ) og knipset bilder med den. Ellers var jeg tilstedet i nuet.

Da jeg kom til Norge så måtte jeg bare sjekke nettet og det var da jeg innså at jeg egentlig ikke hadde gått glipp av noe. Olanorman hadde vært der og noen hadde lagt ut bilde av blomster og du vet sånt som vanligvis er på nett, Jeg ble skuffet og skjønte egentlig ikke helt hvorfor jeg ville på nett igjen. Men tenkte jaja da vet jeg det at det ikke er noe vits å være online hele tiden (ikke at jeg har hatt noe behov for det) Men da skjønte jeg i hvert fall ikke de som bare er på nett hele tiden til og med på tur. Hva er det de ser om jeg ikke ser?

Jeg var innom et par parker, ett badeland og Hansa park. I hansa park fikk jeg meg en liten overaskelse der sto det nemlig et skilt om pokemon go. Jeg hadde hørt litt om det av M og tenkte nei folk drar vel ikke hit for å spille!? Jeg gadd ikke å lese alt engang bare knipset bildet og gikk og tok karuseller, du vet det jeg faktisk kom dit for å gjøre. Jeg hadde nett i køene så sendte noen snaps til venner og logget av. Glemte til og med snappen til bloggen.

Så da skjønner dere hva jeg har gjort og beklager for at jeg ikke har laget så mye lyd fra meg, men jeg var på ferie. Det var utrolig godt og jeg anbefaler flere bloggere, instagrammere, twittere eller hva en du måtte gjøre på nett om å gjøre det samme! Selv om du logger av så går du ikke glipp av så mye, det ligger der som regel til du kommer igjen uansett.

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta

Blogges!

0

Skriv en ny kommentar