pokemon go

Jeg kjører igjennom byen og ser meg rundt. Hæ så mange i parken? Hva skjer. Åja tenker jeg det er sikkert pokemon go.. Jeg kjører vidre og ser folk gå i flokk med hodet nedi telefonen åja enda et tilfelle av pokemon go tenker jeg. Jeg kjører vidre og dere skjønner sikkert  hva jeg så. Jeg har hørt om det og når jeg kom frem så begynte vedbekommende å snakke om det og da sa jeg hva jeg hadde sett, Ja det er et stopp. Jeg fikk høre mye om det og vedbekommene ville at jeg skulle begynne å spille, Jeg dro og tenkte på det, skal jeg begynne på pokemon jakt? skal jeg bli en av de som henger i parken. Altså jeg vil gjerne henge i parken og sånt, men det finnes da flere grunner. Det er sosialt hadde jeg fått høre. Du får gått mye og kommet deg ut, Igjen så finnes det flere grunner til å gå. Men pokemon ville ikke gi slipp på meg, trodde meningen var at jeg skulle fange dem ikke omvent.

Så tanken er den, skal jeg starte. Skal jeg prøve, det skader vel ikke det. Men er det det jeg vil bruke tiden min på. Jeg har hørt så mange advarsler om spillet, så mye bråk så mye tull. Men også det positive. Så hva skal jeg gjøre? og evt hvem farge skal jeg velge? Vipper mot blå, rett å slett fordi jeg liker fargen. Trenger jeg noen annen grunn. Jeg vet ikke hva fargene gjør engang annet en at det er lag eller noe. Så uvitende om hva jeg evt begir meg ut på.

Så jeg spør dere, burde jeg starte eller holde meg unna?
Spiller dere?
Evt. hvem farge?Blogges!

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta

#pokemongo

1

Jeg synes du skal begynne for å se om du liker det ;) så lenge man ikke overdriver og husker og se deg for er det ikke farlig he he ;-) velg blåt lag!!! siden du liker blåt og jeg er det ^^!

Skriv en ny kommentar