Pokemon i sengen

Jeg husker så godt at jeg var sååå skeptisk til Pokemon go. Men bestemte meg for å teste dette da dette var enstemmig på bloggen min (hele 1 kommentar) Jeg startet rolig og hadde hørt om et triks som jeg bestemte meg for å teste, nemlig å starte med pikachu og vet dere hva! Det funket. Så jeg startet med pikachu. Hvordan man kan gjøre det tenkte jeg å lage et eget innlegg om.
Jeg fortsatte og fange Pokemon og for meg som har vokst opp med Pokemon synes dette var gøy. Etter jeg startet med dette spillet så har jeg for det første aldri gått så mye før og for det andre aldri snakket med så mange ukjente mennesker. Vi har noe til felles nemlig Pokemon go så vips så snakker man med noen ukjente, hvem lag, hvem Pokemon og hvem level er spørsmål som ofte gjentar seg. Det har aldri vært så mye folk i parker før og folk har aldri vært så aktive før. Altså de som trener og sånt har vært det, men nå har gamerne kommet ut fra rommet og inn i parken.

Jeg fikk mitt første 10 km egg allerede første dagen jeg spilte og det var da en Eevee, gjett om jeg ble skuffet. Siden så fikk jeg ikke noen 10 km egg før ikke så mange dagene siden så jeg har kanskje hatt 3 egg på 10 km eller noe mens andre får hele tiden. Urettferdig spill på flere måter, men gøy.
Jeg har vært på 5 års jubileum en helg på folkehøyskolen noe jeg også hadde tenkt å blogge om (der var det mye Pokemon forresten). Jeg har filmet mitt første møte med Pokemon go så kan hende det kommer en video om det. Vil dere se?

Jeg har tatt noen bilder fra spillet, her er noen.


Denne kom i sengen min når jeg skulle sove på folkehøyskolen jeg gikk på for 5 år siden.

Denne ville ta powerbanken min haha


Spiller du pokemon og?
Hvem lag?

Blogges!
 
Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta
 

0

Skriv en ny kommentar