Førpremiere Rosemari

Hei hei.
Jeg var så heldig å få lov til å dra på førpremiere av Rosemari i helgen. Så jeg var en tur i Oslo, på kino der. Jeg fikk se den gratis og fikk med litt godteri. Jeg synes det var en bra film og anbefaler alle og se den. Den går under drama, men jeg synes også den er litt morsom også. Ekstra gøy er det når den er filmet i byen her så jeg kjente igjen stedene. Dere kan se den på kino neste helg (da er det premiere på den). Mamma vant godibag rett før filmen startet også. Morro.Har så lyst til å skrive ting som skjer i filmen, men det kan jeg ikke. Jeg vil jo ikke ødelegge den for dere. Dere får se den selv. Som sagt så er premieren neste helg så dere kan allerede nå bestille billetter. Sist jeg sjekket så var det ikke så mange igjen så gjelder å være rask hvis du skal på premieren.

Blogges !

 

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta

0

Skriv en ny kommentar