Premiere og Sophie Elise

Jeg sjekker bloggen og tanken som slår meg er såpass! Jeg har ikke blogget i det siste så jeg får oppsummere litt. Jeg var som sakt på førpremiere på Rosemari, men det jeg ikke har blogget om er at jeg også var på premieren. Jeg hadde allerede bestilt billett da jeg vant førpremiere så jeg har allerede sett den 2 ganger. Jeg gikk gledelig på kinoen andre gangen også. Premierefesten var på hotellet den ble spilt inn på så det var gøy.

Det har blitt en del pokemon go for tiden også, senest i sta spilte jeg så jeg er egentlig sliten og trøtt. Men jeg måtte blogge bestemte jeg meg for sånn plutselig. Men hva gjør en blogger når de har glemt en ledning. Jeg fant nemlig ut at jeg ikke hadde ledningen med meg så måtte få tak i den først så ble enda senere en planlagt. Ikke at det var så planlagt men jaja nok ledning snakk, det var nok ikke det dere kom hit for å lese.

Jeg har vokst opp med Nintendo 64 så jeg har begynt å spille det igjen og det var gøy å spille pokemon stadium igjen. I morgen skal jeg møte Sophie Elise, så det blir gøy. Jeg føler jeg er litt random nå men det er sent og jeg er sliten. Dessuten skulle jeg jo oppsummere så da blir det bare sånn. I neste innlegg skal jeg prøve å ikke være så random. Jo forresten jeg har farget håret mitt som noen av dere sikkert har sett på instagram. Slenger med bilder fra Premieren på
Rosemari.


Jeg hadde kun med meg mobilen den dagen og jeg angrer litt på det. Men nå skal jeg sove snart! Natta.

 

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta

#Premiere #Rosemari #SophieElise

0

Skriv en ny kommentar