BLÅTT HÅR

Da har jeg endelig tørt å gjøre noe jeg har hatt lyst til så lenge, nemlig å farge håret blått. I mange år har jeg hatt lyst, men jeg har ikke funnet en blåfarge før som vaskes ut før nå. Eller vi har jo de spray boksene men det er ikke noe behagelig og ja. Men i England så fant jeg den, en blå farge som går ut etter noen vask. Jeg har ventet lenge med å farge det for jeg har vært så i tvil. Endelig hadde jeg fargen men så turte jeg ikke/surret meg ikke til å gjøre det. Så kom jeg på at jeg kan jo bare ta og teste litt i tuppene, som du ser så ble det litt mer en bare litt haha. Jeg fikk plutselig lyst til å gjøre det og gjorde det før jeg ombestemte meg igjen. Jeg angrer faktisk ikke for ENDELIG etter så mange år har jeg blått hår!

Åssen hårfarge har du?
 

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta


Blogges!

#blåtthår

6

Så utrolig fint det var på deg :-D

Henriette Celin: Takk! :D

Ææææææ kult !☆ jeg har blondt, skal bli mer silver om jeg ikke blir mørk igjen da ! Klarer ikke bestemme meg !

Sarajaneeth: Takk! :D Silver hørtes kult ut :) Lykke til med å bestemme deg, vet at det ikke er så lett å bestemme seg for hårfarge.

Så utrolig fint :)

lisarorvik: Takk! :D

Skriv en ny kommentar