Intervju med Sophie Elise

Hei hei folkens jeg er så glad for tilbakemeldingene på det blåe håret mitt, Tusen takk! Jeg hadde virkelig ikke forventet det, nå ble jeg lettet.

På torsdag så skulle jeg som sakt møte Sophie Elise, jeg filmet det hele og videoen er ute på youtube nå. Du kan se den under bildene. Jeg filmet intervjuet med Sophie Elise der hun blant annet forteller om noe flaut hun har opplevd. Hun kommer også med bloggtips og forteller hvorfor hun startet å blogge. Jeg tok også noen bilder denne kvelden de kommer her og videoen kan dere se under bildene.Her kan du se intervjuet med Sophie Elise.

DybkwDFsIJA
 

Snapchat: Daftoblogg   (Her ser du ting som skjer under innspillinger og lignende. Kommer også div som ikke kommer andre steder)
Instagram: Daftojenta   (her kan du se bilder som ikke kommer på bloggen)
Youtube: Daftojenta      (Her ser du filmene først)
Facebook: daftojenta.blogg.no  (her får du se klipp som ikke er på youtube eller bloggen, legger også ut link med nyeste innlegg fra bloggen.)
Twitter: Daftojenta (Her blir blogg innlegg og videoer postet automatisk med en gang det kommer ut)
Hjemmeside : Daftojenta

Blogges!

#SophieElise #IntervjumedSophieElise #Youtube #Intervju #blogg #Video

 

2 kommentarer

Veronica

05.10.2016 kl.22:05

Så fine bilder :) Skal se intervjuet nuhh

Dafto Jenta Carina

10.10.2016 kl.14:58

Veronica: Takk! :D Så bra! :D

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits