OPS!

Det er fort gjort å være litt uheldig og det er noe alle kan oppleve. En dag kan alt gå rett vest mens en annen dag går alt på skinner. Jeg hadde en dag der jeg hadde litt uflaks så jeg ente opp med å gjøre noe spontant. Eller jeg hadde tenkt på det før, men når og sånt var ikke helt avklart før denne dagen der ting ikke var som det skulle dukket opp. Altså jeg hadde litt uflaks, en uflaks som gjorde at jeg nesten ikke hadde noe valg. Jeg måtte gjøre dette og jeg måtte gjøre det nå.

Jeg ser at det ikke er noen utvei, eller det er en men den snakker jeg ikke om. Så jeg tok frem pcen, men finner fort ut at jeg har klart å glemme ledningen så jeg må få tak i den først. Så alt blir utsatt. Jeg merker at jeg blir litt små stresset men tenker det går så bra jeg rekker det nok. Det er fort gjort. Som å rive av et plaster, river du fort går det fort over.

Sånn nå er ledningen på plass så nå er det ingen unnskyldninger igjen. Nå er det bare å kjøre på. Bli ferdig med det å slippe å tenke noe mer på det. Så jeg skrur pcen på og venter. Går på nett og skriver inn siden, siden som jeg bare må inn på og det nå. Jeg kan ikke utsette det mer, da blir det for sent. Jeg gjør det jeg vet jeg må gjøre. Jeg fullfører og vips så var det gjort. En ny tur var bestilt. Det var virkelig synd at noen av poengene snart forsvinner så jeg måtte jo bare bruke de opp. I tillegg hvis jeg bestilte fort så fikk jeg gratis oppgradering av lugar. Det var jo virkelig synd at det skulle være sånn at jeg måtte slå til der og da. Virkelig synd. Haha.

Noen som har gjort noe lignende?
Blogges!

 

0

Skriv en ny kommentar