5 år senere


 

5 år senere


 


Sommeren 2016 var jeg tilbake. Tilbake til skolen jeg gikk på for 5 år siden. Skolen som gjorde det mulig for meg å drive med det jeg liker best i et år. Skolen som tok meg med på min første flytur (vi reiste til Roma) Skolen som hjalp meg med å oppfylle min største drøm, nemlig å reise til U.S.A. For 5 år siden var jeg i New York. Tenk at jeg kom meg dit til sist. For 5 år siden tok jeg bilder så og si daglig og blogget så og si daglig også. Jeg bodde på skole området og hadde da kort vei selv om jeg var en av de som nesten bodde lengst unna. Hadde mange valgfag som ble byttet stadigvek, så fikk prøvd mye forskjellig. Vi hadde mørkerom så vi fikk prøve å fremkalle bilder sånn som de gjorde før. Men det jeg kommer til å huske best er nok de hyggelige folkene som gikk der, et helt langbord i matsalen som rapporterte alle som skrev dritt til meg på facebook og svarte dem. Jeg er så takknemlig for det for nå har det virkelig roet seg ned takket være dem. Jeg husker jeg lærte bort teatersport, tok bildene på halloween festen og opplevde så mye det året. Anbefaler virkelig alle å ta et år på folkehøyskole. Du kommer ikke til å angre.

Når jeg var der nå i sommer, 5 år senere så viste det seg å være en del Pokemon der. Hvor gøy er ikke det for alle Pokemon spillerne der ute. Jeg fanget Pokemon i sengen, i matsalen og rundt omkring. Ikke bare kjedelige, men også starter Pokemon blant annet. Jeg var en av de første som kom til skolen så begynte å lure om jeg hadde bommet på datoen, så dobbelt sjekket og alt haha. Det var så gøy å se folk igjen og det var veldig rart å få lov til å drikke på skolen. Vi satt å drakk et par steder på skolen, spiste god mat, skravlet, mimret og så på film som vi var med på. Her er filmen vi så på:

 


 

Skolen har fått nye bad, ny spisesal, kjelleren er gjort om og mørkerommet er ikke lenger. De har nå dab radio utstyr så de har nå gått over til dab. De var den første skolen som har dette tror jeg. Men ellers er mye likt som når jeg gikk der og det var så rart å være tilbake. Det var også veldig gøy selvfølgelig og det var så rart at det føltes ut akkurat som når vi gikk der. Vanskelig å forklare, men når samme person som du delte bad med kommer og spør om du er våken akkurat sånn som hun gjorde for 5 år siden så føles det ut som alt er som det var. Hvis dere skjønner. Jeg fikk ikke samme rom som når jeg bodde der, ikke samme bygg engang. Som du ser på bildene så bodde jeg nå i det dem kaller Borgen. Men jeg kunne se bygget jeg bodde i fra vinduet. Jeg var også innom rommet jeg bodde på når jeg gikk der, så gøy å se det igjen. Ikke så mye som var forandret men var nytt bad. Det som var synd var at det ikke var så mange som møtte opp. Men jeg hadde det i hvert fall gøy, så får jeg håpe at det kommer flere neste gang om 5 år. 


Håper ikke innlegget ble alt for langt, jeg hadde egentlig lyst til å legge ut bilder fra tiden jeg gikk der også. Men så synes jeg at det allerede ble så mye at da kan dere heller gå i arkivet og se, eller kommentere om dere vil at jeg skal lage et innlegg med bilder fra den tiden. Tror det er noe galt med blogg.no for tiden for bildene og teksten vil ikke samarbeide. Samme problem som jeg hadde her om dagen. Prøver å få teksten større, men får det ikke til dessverre.


Har du gått på folkehøyskole?
Hvis ja, hva gikk du på?
Blogges!

 

 

0

Skriv en ny kommentar