Hva skjer med blogg.no !?

 

Jeg sitter med mobilen og tenkte jeg skulle ta en titt innom bloggen min. Så jeg trykker meg inn og hva ser jeg. Ikke det nyeste innlegget i hvert fall. Hvor ble det av? Jeg har delt linken og trykker på den, da kommer jeg inn på innlegget, men kun ved å bruke den linken. Jeg skrur på en pc og der er innlegget først som det skal. Så hva skjer med mobil versjonen av bloggen? Flere som har opplevd noe lignende eller er det bare meg?

Nå har det vært den ene feilen etter den andre her. Jeg har kranglet om bilde opplasting, tekst og youtube videoer som ikke vil spilles av på bloggen. Hva blir det neste. Jeg har ikke hatt så mye problemer med blogg.no før, så det skal sies. Men nå for tiden synes jeg det er litt vell mye. Men ting blir jo fikset igjen så håper dette funker igjen også. Jeg kan jo laste opp bilder igjen, gjøre om teksten osv. Så er vel bare snakk om tid før det er fikset, håper jeg. Eller er det jeg som har klart å gjøre noe rart? For de andre problemene hørte jeg flere snakke/skrive om. Men dette er kanskje ganskenytt eller. Jeg har sett kommentarer på andre blogger om lignende problem så kanskje det faktisk er flere som har samme problem men som kanskje ikke har oppdaget det enda. Er som regel lesere som oppdager sånt.

Nå kan det hende dette blir kjedelig for dere som ikke blogger å vite sånt. Men da vet dere også at det er nyere innlegg en dere kanskje har sett. At jeg har blogget og at det ikke er så lenge siden som det kan se ut som. Så hvis du er en av de som ikke ser det nyeste innlegget så kan du følge meg på facebook så ser dere de nyeste innleggene der. For de linkene funker selv på mobil. daftojenta.blogg.no heter siden på facebook.

Så da vet dere det så håper ikke det var alt for kjedelig å lese. Av og til må man bare informere og ja jeg kunne sikkert gjort noe humor ut av det men da hadde det ikke blitt tatt seriøst.

Edit: Nå virker det ut som det funker igjen.

Blogges!

0

Skriv en ny kommentar