Ikke min dag!?

Dagen i dag (lørdag) startet som Bambi på glattisen. Jeg sleit med å komme opp bakken i tillegg ringte mobilen så jeg pratet i telefonen også mens jeg sklei bortover. Prøvde å komme meg oppover men ikke så lett. Kom meg opp til slutt. Snø hvor er du, hjelp!

Dagen forsetter med å spise ute med familie. Jeg klarer å miste det beste fra maten på gulvet. Ånei dette skjer ikke tenkte jeg.

Senere på dagen så klarer jeg å snuble innendørs og havne mot et skap. Fikk håndtaket i armen og den er nå brekt. Håndtaket altså.

Bare noen minutter senere ligger jeg rett ut på gulvet. Jeg tryna igjen.

Jeg skulle ut av døren bare en kort stund etterpå. Holdt på å tryne igjen men klarte meg denne gangen. Pustet lettet ut men innså at jeg hadde glemt alt jeg skulle ha med meg inne. Så inn igjen å hente det.

Jeg starter med en reddeaksjon, pcen kan krasje vært øyeblikk så gjelder å redde bilder og filmer. Jeg sitter forsatt med dette prosjektet. Derfor jeg er våken. For en lørdags dag/kveld/natt.

Nevnte jeg foresten at på vei opp på glattisen så festet skoene mine seg sammen så jeg holdt på å tryne.

Med andre ord ikke min dag..

Men jeg har nå fått brådder til skoene så neste gang blir det forhåpentligvis lettere. Jeg driver med det jeg tror er de siste filene (ikke sikker enda) så kanskje jeg snart endelig kan legge meg. Blogger fra mobil mens jeg venter, vil ikke ødelegge noe eller forstyrre pcen.

Flere som er våken nå?
Flere uheldige der ute?
Hvordan var din dag?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar