Linni blir - tv2 tabbe

Linni blir - tv2 tabbe.

På nettet nå sier folk at tv2 allerede har avslørt hvem som får bli i farmen kjendis. Grunnen er rett å slett at i reklamen på tv så ser man Linni sitte rundt bordet når første kjempen skal velges. Jeg har ikke tenkt over det selv men hvis dette er sant så er jo det veldig dumt av tv2 å avslører. Men man må tenke på at det kan være at de har klippet det sånn for at vi skal tro at det er Linni som får bli. Så hvem som egentlig får bli får vi vente noen minutter med å se. Men virker som om det er Marna som må gå.

På bildet ser du også at det ser ut som Marna skal gå, men det kan være tilfeldig. Legg merke til hva folk har kommentert.Hva tror du?
Blogges!

 

2 kommentarer

Lizbeth Osnes

18.01.2017 kl.20:23

Jeg tror nok at det er Linni som får bli, ettersom Marna har lagt ut et innlegg på bloggen sin som kanskje skal få folk til å tro at hun ble vinneren ;) Hehe, lur den dama!

Dafto Jenta Carina

18.01.2017 kl.20:31

Lizbeth Osnes: haha ja

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits