VIXEN Blog Awards

VIXEN Blog Awards

Mens en stor del av blogg Norge møtes i Oslo for VIXEN Blog Awards. Satt jeg i stuen hjemme. Mens de pyntet seg satt jeg i stuen hjemme i chille klær og følte null press. Ingen sommerfugler i magen. Mens de gikk på den røde løper så  kanskje jeg gikk en tur på kjøkkenet og når de festet etterpå satt jeg og spilte d3 på ps4. Mens de ble tatt bilder av, svarte på spm fra pressen og møtte andre bloggere. Spurte jeg typen om jeg burde selge den rustingen. Haha. Med andre ord jeg var ikke invitert og det er kanskje like greit selv om det hadde vært gøy å oppleve noe sånt. Mens de festet kom jeg meg igjennom en 16 etasjes labyrint. Haha tenkte det kunne være litt moro og sammenligne verden til en liten blogger med en stor en. Så der har dere forskjellen tilfelle noen skulle lure på det, noe jeg egentlig tviler på. Nå vet dere i hvert fall hvorfor jeg ikke blogget i går, jeg spilte hehe.

Hils på min nye venn.


Hahaha, neida.

Nå installeres d3 på pc så da blir det 16 etasjer til på meg i labyrinten. Det er nemlig et event og derfor ville jeg gjøre det på pc versjonen også siden det er der jeg begynte å spille det først.


Vi Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits