Høst i Januar?

Høst i Januar?
Så fant vi noen blader da i Januar av alle ting. Var det ikke vinter folk sa det var..

Men det passet jo fint når vi skulle lage den filmen.

I går ble det labyrinten igjen, når jeg nesten var ferdig og gått igjennom 16 etasjer (nesten, var på siste). Så skjedde det som jeg ikke ville skulle skje. Datt ut av serveren så måtte logge inn på nytt og starte på nytt i 1 etasje.. DA HADDE JEG LITT LEIA! Så jeg løp igjennom 16 etasjer som om jeg ble jaget av noen som prøvde å drepe meg eller noe. Det var jo faktisk monstre der som faktisk prøvde på det. Greia er at jeg prøvde å få en medalje og da hadde jeg hørt at jeg ikke kom til å få den hvis jeg datt ut og måtte logge inn på nytt. Heldigvis fikk jeg den til slutt.

Som om ikke dette var nok så tenkte jeg at i dag skal jeg lage film. Men da ville ikke programmet samarbeide og lokket seg hver gang jeg begynte å laste inn filene jeg skulle bruke. Nå når jeg skulle fikse 1 feil på skriften her nå så klikket den også å begynte å viske ut alt så jeg måtte skrive på nytt. Velkommen til min verden. Når skal jeg slutte å ha uflaks. Gleder meg til fredag den 13, da har jeg nemlig mindre uflaks haha. Føles i hvert fall sånn ut.

Nå logget jeg ikke på her for å fortelle dette, egentlig ville jeg si hei og legge igjen et bilde eller to. Ble et bilde denne gangen da jeg tenkte at jeg heller kunne vise dere flere senere. Håper dere har en bedre dag en meg.

Vi Blogges!

2

Ha en fin dag :)

Takk! ha en fin dag du også :)

Skriv en ny kommentar