Vår i går, vinter i dag

Været i Norge er som det pleier. Går fra vår til vinter på null komma niks. Så jeg som var så glad for vår kan du pakke meg under teppe og forran peisen igjen. Hehe neida. Jeg tenkte meg at det kom til å komme snø igjen, derfor jeg løp ut første vår dag hehe. Vet aldri åssen været er neste dag (med mindre du sjekker været da, noe jeg skjeldent gjør) Liker bedre å titte ut vinduet neste dag. Er det snø, regn, torden eller noe spesielt så holder det å sjekke snap, insta, face eller lignende. Normenn elsker å snakke om været. Men nok om vær og vind, ikke derfor jeg blogger. Eller er det?

Jeg gleder meg til i kveld! Blir spennende, morsomt og koselig. Kan komme tilbake til hva senere må starte å faktisk gjøre noe nå haha. En Iskaffe er drukket og da er det bare å starte.

Hva skal du i dag?
Pleier du å sjekke været, vinduet eller sosiale medier?
Blogges!

3 kommentarer

Iselin Renée

06.03.2017 kl.10:41

Typisk mars det hehe :)

Dafto Jenta Carina

06.03.2017 kl.19:58

hehe ja.

Siri Kolstad

07.03.2017 kl.20:49

Pleier som regel å sjekke været ut vinduet :D

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits