SMINKE SNAKK

Rundt påske tider i fjor tenkte jeg på å blogge mine favoritter, så jeg tok noen bilder. Men innlegget ble ikke laget og her kan du da se hva som var mine favoritter på den tiden.
Aloe vera krem til ansiktet, denne brukte jeg før jeg tok på sminke og vet dere hva. Jeg gjør det enda. Den er drøy i bruk, men nå er den straks tom. Jeg har også åpnet en annen (selv om jeg vet at man burde bruke opp den man har åpnet først) Men til mitt forsvar så var den ene nesten tom og jeg trengte en der og da og siden jeg ikke hadde med den som var åpen så åpnet jeg en ny. Dessuten så var det ikke så mye igjen så den er straks tom uansett.

Lip Power fra Makup revelutin. Husker jeg brukte denne en del før, nå er det en stund siden jeg har brukt den. Rett å slett fordi jeg bruker andre farger for tiden. Jeg liker den fortsatt og spesielt fordi det er 2 i 1. Altså leppestift og lipgloss.

Baby lips. denne husker jeg at jeg brukte ofte før. Jeg liker den fortsatt godt da den ikke gir alt for mye farge og da er fint til hverdags bruk. Men jeg bruker ikke så mye sminke i hverdagen og dermed så har jeg ikke brukt den så mye i det siste dessverre. Synes fortsatt den er fin og tenker at jeg burde bruke den mer.

Makup Mekka primer til øynene. Denne brukte jeg før jeg tar på øyenskygge for å få den til å holde lengere. Jeg brukte den de gangene jeg hadde tid/ville at sminken skulle sitte lengere. Jeg bruker faktisk også denne i dag. Ikke vær gang, men ofte.

Siste er en øyenskygge som jeg husker at jeg brukte mye i en periode. Jeg liker den fortsatt, men fant ut at jeg skulle prøve andre farger også. Jeg bruker den innimellom, men ikke like ofte som før. Nå for tiden er det ett sjokolade pallett fra Makup Revelution som er min favoritt. Peach pallettet altså.


Sånn da har jeg skrevet om sminke også, er dette noe dere vil lese mer av så let me know. Hvis jeg skulle tatt et sånt bilde i dag så hadde fortsatt aloe vera kremen vært med og den fra makup mekka. kanskje ikke så mye av der andre siden jeg har noen nye favoritter selv om jeg fortsatt liker det på bildet. Jeg vil høre om deres favoritter også, kommenter under så jeg kan se. Håper dere har en fin dag så Blogges vi!
 


 

 
 

6

Fine produkter :)

Victoria Larsen: Takk :D

Så fine produkter! :) Ønsker deg en fin dag :)

elisebr: Takk og ha en fin dag du også :D

så mye fint :)

Tanja Amanda Höglund Pettersen: Takk :D

Skriv en ny kommentar