Sommeren er ferdig!

Så satt man her da. I kalde Norge. Sommeren kom og gikk like fort. Så kom snøen igjen før det rakk å bli høst. Tiden flyr. Hvor ble sommeren av og høsten. De fine bladene, de fine bildene. Nei nå er det vinter igjen. Glem sol og sommer. Høst og vår. Det er vinter igjen. Og igjen. Og igjen. Men snø på julaften var for mye å be om. Folk må slutte å be om vær og heller ta det dem får. Ikke at vi har noe valg men. Eller jo kan jo reise vekk fra været da, til et som passer bedre.

Viste dere at Nordmenn er ekstremt mye opptatt av vær. Det er nok fordi vi har så mye vær. Sommer her om dagen også vinter rett etterpå. Snø, regn, sol, torden, hagel, sludd. Alt på et sted. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å snakke om været, det bare skjedde. Sannheten er at jeg ikke viste hva jeg skulle skrive, så jeg bare startet. Da ble det vist været at alle ting. Kan være fordi det snødde i går kveld.

Nå kom jeg på noe ja. Men det tar jeg i et annet innlegg. Yes hjalp å starte å skrive. Ikke alltid det hjelper men i dag funket det. Hvis det er noe dere vil at jeg skal skrive om så kommenter det under. Jeg vil gjerne forsete med reisetips og youtube. Kan også være andre ting. Vi blogges igjen senere i dag/kveld.

Legger med et bilde fra fjor sommer siden vi fleste vil ha sol nå.


 

 

2

Så fint bilde av deg :)

Tonje: Takk :D

Skriv en ny kommentar