Instaram it sommer


Hei hei tenkte det var på tide med en instagram it igjen, en stund siden sist. Tenkte jeg kunne skrive litt om bildene sånn at det ikke er helt likt det på insta, der er det også begrensa hva man kan skrive. Så første bildet er det siste jeg har delt på insta @daftojenta. Jeg så noen blomster stoppet og tok bilder også var det insekt der og tenkte det må jeg knipse bilde av og sånn ble dette bildet til. Jeg har tatt det med min Mobil, har forresten ny mobil så nå har jeg en Samsung s7. Veldig fornøyd med den.I sommer var jeg innom en ny park som jeg gledet meg veldig til å reise innom, den er nemlig en av Europas største parker. Nesten like stor som Disney i Paris så nest størst i Europa. Mye tema og karuseller så minner meg om Disney men synes faktisk denne parken er bedre, rett å slett fordi det er kortere køer haha, eller så hadde jeg flaks med hvem dag jeg var der. Uansett dette bildet ble tatt fra en karusell av en annen. Den på bildet er syk kul og overasket meg veldig. Man snurrer rundt samtidig som den kjører. Veldig lyst til å reise tilbake dit. kul park. Rakk dessverre ikke alt i den.


Sommer fugl, denne fant jeg i Tyskland et sted mener jeg å huske. Ikke helt sikker på hvor. Men husker den var overaskende rolig så snek meg innpå og knipset bilder med mobilen.


Amsterdam. Var i Amsterdam i sommer også og dette er da ølen som er derifra. Gikk innom et sted og tok en øl før det ble kvelds bilder i byen. Bildet er tatt på snapchat som dere sikkert ser, med mobilen.I Tyskland snublet jeg over verdens minste bibliotek? Denne telefonboksen er et bibliotek. Hvor sprøtt er ikke det. Engelsk telefonboks i Tyskland som blir brukt som bibliotek. Da har jeg sett det også.I sommer var det 1 år siden pokemon go kom ut og i forbindelse med det fikk pikachu kaps. Denne måtte jeg selvsagt fange og tillegg knipset jeg et bilde av den da den dukket opp i bilen. Blind passasjer? Haha.Tror dette ble tatt i Tyskland et sted.Sommertoget kom og da møtte jeg opp med kamera. Dette ble knipset på mobilen da før jeg dro hjem igjen på kvelden, Jeg var der hele dagen og var med på live tv. Jeg sto bak program lederen så jeg dukket opp flere ganger på tv. Ganske morsomt. da har jeg vært på NRK igjen. Møtte en del kjente denne dagen så store deler av byen var samlet på tog stasjonen av alle ting.Dette bildet ble tatt på vei hjem i sommer mener jeg å huske. Et sted vi stoppet på vei hjem hadde denne maten, husker ikke nøyaktig hvor men ble tatt med mobilen dette også.Dette var en av de første bildene jeg tok i sommer på turen. Så tipper Danmark eller noe sånt.Tusenfryd. Dette bildet ble knipset i te koppene som jeg kaller dem. Tror det var den nye mobilen her også. Jeg fikk ikke lov til å filme plutselig med gopro feste på karusellene. Altså det er og gopro fester der men man får plutselig ikke lov til å bruke dem. Hva er greia? Ser flere youtubere får lov til å holde kamra i hånden men så fort jeg prøver meg på et kamra som er festet bra, så får jeg ikke lov. I fjor så var det greit, men ikke i år.. Det er så strengt, i hvert fall for meg.. Ikke de andre.. På instagram er det 2 bilder på dette innlegget men viser kun det ene her, så kan dere som har lyst til å se det andre gå inn på instagramen min Daftojenta. Jeg var på en Kiel tur for noen måneder siden nå. Husker ikke nøyaktig når. Tror kanskje dette var rett etter jeg kjøpte ny mobil, ikke helt sikker, Men enten før eller etter dette bildet ble tatt. Uansett dette er da fra lunsjen jeg spiste på båten. For en utsikt! Jo ser nå at det kan være den nye pga skriften på bildet.Det er det jeg rekker nå, er mange flere bilder på Instagram!
Blogges!

@Daftojenta


 

 

0

Skriv en ny kommentar