Bare meg?

Når jeg bestemmer meg for å blogge og skrur på pcen. Jo hva tror du skjer. Opptatering. Når det står at dette tar litt tid og at pc-en vil starte på nytt flere ganger, da skjønner man at her blir man sittende en stund. Så da tenkte jeg at jeg blogger på mobilen så lenge. Så her er jeg, på mobilen. Nå har den kommet til 5 prosent. 5! Jada bare å slappe av og lese en bok, male eller se en episode eller 2. Jeg var i det kreative hjørnet i går og begynte å male. Jepp male.

Bare meg sånt skjer med? At når jeg skal blogge så er det oppdatering, når jeg skal redigere så er det problemer med det og nesten uansett hva jeg skal så må det være noe. Skal jeg ta bilder så er mobilen full (heldighvis ikke skjedd enda med den nye, bank i bordet). Altså det må liksom skje noe. Hvor mange prøver å redde en stol og ender opp under den. Hvor mange tryner på ski i en barnebakke. Hvor mange klarer å låse en bil inne inne i et parkeringshus. Hvor mange klarer å få til så mye rart. Hvor mange får til ting som ingen kommer til å tro på fordi det høres alt for usannsynlig ut. Av og til bare gir jeg opp å forklare fordi ingen kommer til å tro på det uansett. Er det bare meg?

Nå har den kommet til 9 prosent. Jada bare å begynne å lese bok. Dette tar sin tid.

Jeg skulle egentlig bare forklare at jeg prøver å blogge, men så kom det en oppdatering. Dette ble mye lengere en planlagt, sånn kan det gikk sa hun og gikk.

Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits