Nakne bloggere

Jepp da har vi kommet til det punktet der bloggere legger ut nakenbilder av seg selv. Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje, men det har vist skjedd. Den ene etter den andre poster bilder jeg aldri hadde trodd skulle bli postet på en blogg. Men samtidig så er jeg ikke overasket heller, er tross alt 2017 vi lever i. Men jeg kommer ikke til å slenge meg på denne trenden så ikke forvent noen bilder her. 

Det ble mye diskusjon rundt det og tenkte at jeg må vel skrive noe om dette jeg også. For min del så for dem drive på sånn som dem vil. Jeg synes hver enkel blogger for velge selv, det er tross alt derfor man blogger. For å kunne bestemme selv hva man skal legge ut. Så ikke overasket og ikke sjokkert. Utrolig nok. Men sånn er det i 2017.

Nå er jeg forresten endelig på pc-en. Tok minst 1 og en halv time og nesten 2 timer! Jepp moro. Jeg tenkte å skrive om dette, men mistet mye av det jeg skulle skrive i ventetiden. Altså jeg hadde en ide, men den glapp. Sånn kan det gå. Nå har jeg i hvert fall utalt meg om saken, men hva mener dere.

Hva synes dere om de nakne bloggerne?
Ville du ha gjort det selv?
Blogges!


 

0

Skriv en ny kommentar