En forklaring


Hei hei, 
Jeg vet jeg ikke er sånn veldig flink for tiden og her er en liten forklaring. Noen mennesker får mest ider om natten når man skal sove. jeg for eks kommer på ting jeg kunne ha skrevet om når jeg skal sove. Så jeg tenker at jeg kan tenke på det i morgen og legger meg til å sove. Neste dag kommer og iden er borte vekk. Jeg har kanskje til og med glemt at jeg hadde en ide. Så setter jeg meg med en pc på fanget og prøver å starte å skrive noe, Helt tomt. Så kommer jeg på, hadde ikke jeg en ide. Hva var det igjen. Vips borte. Sånt skjer alt for ofte. Så setter jeg meg ned og prøver, men alt føles teit og dumt ut. Jeg liker ikke å skrive for å bare ha noe å poste, jeg vil gjerne ha litt innhold. Dessverre er det ikke alltid jeg har så mye valg, det er litt eller ikke noe. Noen ganger blir det litt, andre ganger ikke noe. Og da skjønner dere kanskje at det ikke blir like ofte som før. 

Før blogget jeg om ting jeg skulle, gjorde og hadde gjort. I dag prøver jeg å ha litt mer en i dag spiste jeg indisk og tok noen bilder av blomster. Dere skjønner vel hva jeg mener, Jeg vil fortsatt ha litt fra hverdagen også, så ikke misforstå. Men jeg vil gjerne ha mer en det. Noe mer interessant for folk. Noen temaer, erfaringer, tips og triks osv. Jeg vil gjerne forsette med vlogg som jeg hadde et par av for en stund tilbake. For jeg synes det er mer spennende å se det i en film en å lese det. Og da tenker jeg at det sikkert er flere som synes det og derfor testet jeg det for en stund siden og det var faktisk litt gøy, er bare det der å huske å dra opp kamra hele tiden. 

Dere kan jo se den ene og si hva dere mener, vil dere ha flere sånne. Jeg vil gjerne høres deres mening. 


Den dagen laget jeg også en annen film.

6Ab6xOEgFfw
 

Så jeg tenker ofte at jeg heller vil ha litt innhold en å blogge for å blogge. Jeg håper dere skjønner og lurer på om dere er enige. Eller liker dere å lese selv om det ikke er så mye å lese. Eller vil dere ha mer innhold. Eller blir mye innhold for mye. Eller en mellomting og hva er en mellomting. Jeg vil gjerne høre deres mening rett å slett fordi jeg lurer på åssen jeg skal ha det her på bloggen. Jeg er litt usikker selv så er åpen for forslag. Nå skjønner dere også hvorfor det er så stille her i perioder, men jeg prøver å holde liv i denne. Var tross alt her jeg startet. Jeg er forresten mer aktiv på instagram som regel, så du kan jo se der hva jeg holder på med. @Daftojenta. 

Blogges! Og kommenter gjerne deres meninger. 
 

0

Skriv en ny kommentar