Alltid syk før tur?

Så lå jeg her da. Igjen har jeg klart å bli syk rett før jeg skal på tur. Så har liggi rett ut i håp om å bli bedre før jeg skal reise. Reise tilbake til et sted jeg har savnet. Et sted som satte sine spor. Jeg har et håp om at jeg blir bedre. Bra nok til å fly. Jeg hater å være tett på fly fordi jeg vet hvor vondt det er. Skikkelig press i hodet.

Men blir godt å komme tilbake. Blir ikke så lenge men blir fortsatt gøy, å besøke et sted på en ny årstid blir spennende. Håper på mange fine farger.

Pakkingen står for tur. Den delen av turer jeg liker minst. Vet ikke hvorfor jeg bare synes det er så kjedelig. Men det må til. Trenger heldighvis ikke så mye. Så jeg utsetter det litt til.

På pokemon har det startet et event, typisk det nå. Men samtidig litt flaks. Håper på å få litt ut av det på tur (mye gåing = egge klekking) bare synd at jeg ikke har plass til så mange pokemon. Blir fullt hele tiden.

Nå skal jeg slappe litt av igjen også begynne å pakke etter hvert. Ihvertfall tømme mobil osv. Men tar det rolig vil ikke bli værre.

Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits