Harry Potter go

 
Wow var ordet da jeg hørte dette, de store nyhetene fra Niantic. De skal lage et nytt spill, det er de samme som står bak Pokemon go. Denne ganen blir det Harry Potter, gjett om jeg gleder meg. Men selvsagt er det noen som er skeptiske, rett å slett fordi dem er redd det skal gå ut over pokemon. Mange ting mangler fortsatt i Pokemon spillet, men jeg tipper at det er bevist. Når de holder igjen ting så venter folk på at noe nytt og spennende skal skje. Hadde de gitt ut alt på en gang så hadde man blitt lei spillet mye fortere. Så ja det er nok med vilje. I hvert fall store deler av det.
 
Nå kommer Harry potter også, eller ikke nå men neste år. Ingen dato er satt enda så vidt jeg vet. Men spennende blir det. For tiden spiller jeg faktisk lego harry potter av alle ting. Jeg likte veldig godt original spillene til hver film, men de er ikke på ps4 dessverre. Så da er lego versjonen det nærmeste jeg kommer. Må si jeg var litt skeptisk til det, men det overasket meg positivt.
 
Neste år kan jeg gå ut og spille Harry Potter Go; Eller hva en de skal kalle det. Det blir spennende å se åssen det blir, jeg håper på et bra spill man kan spille mens det ikke skjer så mye spennende i Pokemon og litt ellers. Nå for tiden så skjer det ikke så mye i Pokemon, så håper virkelig det snart skjer noe nytt. Men det blir nok ikke før i desember da generasjon 3 kommer.
 
Nå ble det mye Pokemon blandet inn i dette som skulle handle om Harry, men de er fra samme folk og skal ligne på hverandre så synes det er innafor. Jeg spiller som du sikkert skjønner fortsatt Pokemon, men ikke så mye lengere, det skjer ikke så mye spennende. I desember tenker jeg at det blir mer.
 
Hva synes du om at det skal komme et nytt spill, noe for deg? Kommer du til å spille det eller teste det i det hele tatt? Flere som fortsatt spiller Pokemon?
Blogges!
 

0

Skriv en ny kommentar