Nyttårsaften - den dagen i året folk stjeler mest bilder

Godt nytt år alle sammen. Jeg klarte å bli syk og har liggi rett ut siden jul. Eller ikke rett ut da hadde jeg ikke fått puste, men dere skjønner hva jeg mener. Jeg fikk feiret nyttår men formen var ikke helt på topp, men bedre en på lenge. Både til jul og spesielt nyttår så jeg mange bilder som folk la ut som jeg er 100 % sikker på at dem ikke har tatt, de har ikke engang vært der bildet ble tatt. Så med andre ord så er det mange som har funnet biler på Google og brukt dem i sosiale medier. Det de kanskje ikke tenker over at det er ulovlig og fort kan bli dyrt. Tenk på den som faktisk har tatt bilde og får null kreditt på det og folk bruker det som om det var dem egent. Ingen info om at de ikke har tatt det eller hvem det er sitt. Jeg har sett flere saker der folk har fått regning på grunn av  bilder de har stjålet fra nettet. Så tenkte bare å gjøre folk litt ops på dette. 

Ellers så pleier jeg egentlig å lage en film som oppsummerer året. men siden jeg ble syk så har jeg ikke fått muligheten til å lage det enda. Noe som er ganske kipt. Jeg liker å ha de filmene og se tilbake til. Uvant å si 2018, tar alltid tid å venne seg til det. Kan ikke bare være meg?

Jeg hadde egentlig begynt å skrive om London turen, men så stoppet det opp pga bilder eller noe, så jeg får se om jeg får publisert det allikevel selv om det er i fjord. Bedre sent en aldri? Du vet når du er så godt i gang så er det mat eller noe også glemmer du det bort. Kommer selvsagt på det når man ikke kan gjøre noe med det og når man sitter å stirrer i skjermen så kommer man ikke på det. 

Men jeg ville i hvert fall ønske alle et godt nytt år! Jeg ville også gjøre folk ops på det med bilder og at det fort kan bli dyrt. Det er heller ikke noe særlig hyggelig for de som faktisk eier dem. Man kan sammenlignede det med at du har malt et maleri så kommer det noen med en sprayboks og bare tagger over det. Eller at du har skrevet en bok også er det noen som river ut sider og bruker det til å ta fyr på et bål. Det blir det samme. Noe å tenke på neste gang. Ikke meningen å virke så streng, men jeg vet hvordan det er når bildene blir stjålet, spesielt når de blir redigert og lagt ut. Er en grunn for at det står ting på mine. Jeg har ikke lyst til å oppleve det igjen, selv om jeg vet at det er ganske stor sjanse for at det skjer. Dessverre. 

I år hadde jeg ikke med kamra for en gangs skyld, så bruker et fra i fjord. 


Blogges!
Godt nytt år!

 

2

Uff, så kjedelig å bli syk på nyttårsaften.

Godt nyttår

Ni: Godt nytt år! :D

Skriv en ny kommentar