London


Innlegg fra 2017 som aldri ble publisert, så her kommer det nå i 2018. Grunnen er rett å slett fordi jeg hadde tenkt å legge til flere bilder og måtte spise eller noe og siden ble det glemt. Men så "flaks" jeg har så vil ikke teknologien samarbeide med meg, så jeg får fortsatt ikke lagt til bilder. Min flaks bare forsetter i år også skjønner jeg. Jeg har ikke tid til å krangle mer med teknologi nå, så jeg gir den 1 sjanse også gir jeg opp for denne gang. Kanskje jeg fikser på innlegget senere eller lager et nytt med flere bilder hvis teknologien vil og jeg husker. Nå over til London turen i 2017.

Nå er jeg tilbake fra en tur til London. Byen må virkelig ha satt inntrykk på meg når jeg velger å reise tilbake året etter. For til vanlig liker jeg å reise til nye steder og se nye land. Men denne gangen ente jeg da opp et sted jeg var i fjord. Så de 2 siste flyturene mine har gått til samme sted, det sier litt om byen. Men jeg merket en stor forskjell fra denne gangen og forrigje. Det er en helt annen stemning der nå en det var sist. Jeg synes det virket strengt sist med at man ble sjekket alle stedene man skulle inn, altså turist steder. Men nå gikk dem med masse våpen på flyplassen, ropte over høytaleren hvis en bil sto uten noen i og at den da måtte flyttes med en gang. De skrek også at  hvis du så noe mistenkelig så måtte du si ifra og baggasje som sto for seg selv kunne bli ødelagt. Så ja en annen stemmning var det helt klart. Allerede første dagen jeg var der var det syreangrep i London, heldigvis ikke der jeg var akkurat da.

Denne gangen var jeg ikke like lenge i London, men jeg fikk utrolig mye ut av tiden. Jeg sto nemmelig opp klokka 6 om morgenen hver dag. Flyet gikk tidlig om morgenen til London og derfor reiste vi om natten, så den natten rakk jeg ikke å sove og derfor la vi oss tidelig første dagen. Derfor våknet jeg 6 om morgen dagen etter og forsatte med det hele turen så fikk mye ut av dagene. Siste dagen forsov vi oss med 1 time så da ble det 7. Men fikk fortsatt mye ut av tiden. Nest siste dagen var jeg på en del steder og knipset bilder. Little venice, Hyde park, Big ben, Piccadilly Circus og Oxford street. Da hadde vi buss kort og kunne da kjøre så mye buss vi ville. Det er en opplevelse i seg selv å sitte på toppen av en dobbel dekker. Tiden gikk fort og vips var vi hjemme igjen. Litt synd at tiden skal gå så fort på tur, men sånn er det bare. Det er jo tross alt et bra tegn. 

Når det gjelder pokemon og så fikk jeg med meg 2 legendariske pokemon derifra og klekket en del egg så har en snorlax jeg kaller Big ben rett å slett fordi den er ifra London og har stått inne på big ben. Det var event også så 2 km eggene var mye mer spennende. Jeg hadde selvsagt spart opp en del 10 km egg så måtte klekke dem først. Men fikk en del XP av det da. 

Selv om byen har en annen stemning enkelte steder så er de som bor der fortsatt like hyggelige og hvis du kommer borti noen så sier de unnskyld før du rekker å si noe som helst. Bare du ser litt forvirret så stopper det noen og spør om du trenger hjelp. En helt annen kultur der en her. Men allikevel så betyr det ikke at det ikke blir bråk. Jeg var vitne til en skolegjeng og ei annen som måtte lage dårlig stemming for de som hadde vært på skolen. Hun dyttet ei ned trappen og det ble litt av en stemning. Ikke noe mer alvorlig en å dytte ned i trappen, men det er jo ille nok. Hun tok ikke igjen fysisk men lurte på hvorfor i al verden hun ble dyttet. Hun ene i skolegjengen kom å sa unnskyld til oss for episoden. Så hyggelige er de der, at når det først skjer noe så sier de unnskyld til dem rundt for at det skjedde. 

Turen var med andre ord bra og fikk sett en del ting jeg ikke rakk sist jeg var der. 

2018: Jeg skulle gi teknologien 1 sjanse og vet dere hva som skjedde? Jo alt er borte! Finner ikke igjen bildene, filmene eller noe, så nå er jeg litt småstressa for at alt er borte. Håper at jeg har det et annet sted og at jeg snart finner det. 2018 ja.. Starter ikke bra.. Håper deres år starter bedre. 
Blogges!

 

0

Skriv en ny kommentar