VR Coaster

Jeg tror ikke jeg har skrevet så mye om i sommer, altså sommeren 2017. Da var jeg i 3 parker og tok karuseller. Europa Park skilte seg virkelig ut og der var det så mye å gjøre. De hadde 2 VR karuseller, altså at du kan sitte med VR briller. Jeg rakk å teste den ene og for en opplevelse. Tenk deg at du ser på en video også beveger du deg etter. Du vet ikke åssen du kjører og ser kun videoen og kjenner bevegelsene. Så gøy og virkelig en ny vri. Gleder meg til det blir mer vanlig og flere får det. Det er virkelig noe folk burde prøve. Spesielt hvis du er glad i karuseller og hvis du ikke er så finnes det noen rolige å ta med briller. Det kostet litt ekstra for å kjøre med briller, men det var så bra opplevelse at det var greit. Det var jo ikke så mye for det uansett. Tror det var underkant av 20 kr eller noe hvis jeg ikke husker feil. Jeg ser at flere og flere får det, men ingen i Norge enda. Tror ikke våre naboland har heller? Mest i USA og nærmeste som jeg vet om er Tyskland. Men nå har jeg ikke googlet så mye om det så kan godt hende det er noen jeg ikke vet om. 

I Europa park var det ett par som virkelig overasket meg. Jeg mener de så uskyldige ut eller i hvert fall ikke sånn for ille ut. Den ene trodde jeg lignet på en annen jeg har tatt så mange ganger, men neida så feil kan man ta haha. Fikk meg litt av en overraskelse der ja. Moro. For er ikke så ofte jeg blir overasket sånn. En annen som så kul ut og ikke så skummel ut er denne.Synes det så gøy ut at de snurret i tillegg og jeg trodde jeg hadde tatt en lignende mange ganger. Men igjen så feil kan man ta. Det trykket på vei ned var noe helt annet. Jeg tenkte jeg skulle sette meg så jeg havnet baklengs ned også for å gjøre det ekstra gøy. Og ja gøy ble det, men på en overaskende måte. Hadde ikke trodd det var så mye forskjell på dem. Haha. Jeg synes det er gøy at en park kan overaske meg sånn. Det er dessverre ikke så mange som gjør det lengere. Jeg har liksom tatt så mye og mange ligner. Så nor det da kommer en som ser ut som den ligner men overasker, da blir jeg glad. Parkene i Norge, Danmark osv. har så mye likt. For eks når Tusenfryd hadde så mye problemer med et par karuseller så dro jeg til Danmark og kunne kjøre akkurat samme der. 

Som dere sikkert skjønner er jeg over gjennomsnittet interessert i karuseller. Er et sted jeg har lyst til å dra men det tviler jeg på at jeg får gjort med det første, det ligger nemlig i USA. Orlando. Der er det Harry potter karuseller, hvor kult er ikke det. Da hadde jeg fått det beste fra 2 verdener. Et annet sted jeg vil tilbake til er Europa park. Så sommeren 2017 var midt i blinken for meg jeg fikk oppleve karuseller og Amsterdam. 

Bare jeg som er så interessert i karuseller?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar