For å få insperasjon så kan du

Det er ikke før du sitter og skal redigere en film fra året som har gått at du innser at du har gjort mye. Mye mer en jeg hadde trodd. Jeg fant nemlig ikke like mange mapper som jeg pleier å finne. Årene før har det vært så mange mapper å gå igjennom. Så denne gangen tenkte jeg at jeg har vel ikke gjort så mye i fjor da. Men så finner jeg ut at det heller er flere ting i en mappe og at det er så mange prosjekter jeg aldri la ut. Så det tar så lang tid i å redigere og klippe. Jeg tipper jeg er oppi minst 48 timer foran skjermen for å lage 1 film og fortsatt er den ikke ferdig. Så ja jeg driver å jobber med saken. 

Jeg anbefaler alle å gå igjennom bilder og klipp du har filmet i løpet av 2017. Se på mest så mulig og mimre tilbake til alt du fikk gjort, oppleve og se. Spesielt hvis du føler at du ikke gjorde så mye spennende. Jeg tenkte at dette blir en dårlig film, jeg gjorde jo ikke så mye. Men da hadde jeg allerede glemt mye av det jeg hadde gjort. Så å ha en film hvert år å se tilbake til er faktisk ganske bra. Da kan jeg se hva jeg gjorde når og bli inspirert. For eks når jeg ser tilbake til 2015 så får jeg lyst til å reise på biltur igjen og besøke nye land. I 2016 reiste jeg til London for første gang og i 2017 reiste jeg tilbake. Kiel tur har blitt tradisjon og jeg har allerede bestilt første i år. 

Poenget er at hvis du har en dårlig dag eller føler du ikke gjorde så mye et år. Så se tilbake på bilder, film klipp, snapper osv. Hvis du har instagram, facebook, youtube eller et sted du har vært aktiv det året så kan du sjekke der også. Humøret blir bedre og man blir faktisk inspirert. Kanskje vil du tilbake et sted eller kanskje du vil oppleve enda mer en året før. Nå vet jeg ikke om dette funker på alle, men det er jo vært et forsøk. 

Hva husker du best fra 2017?
Har du noen tradisjoner?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar