De sa det var vår

Hei hei. I dette innlegget holdt jeg på å skrive istedenfor i dette øyeblikk så sitter jeg ute. Hvis noen lurer på hvorfor jeg sitter her ute så er det bare å se på bildene. Jeg tenkte jeg skulle sole meg, det er jo vår. Men snøen var det ikke noe å bry seg om var det vel.


Det skulle vise seg å være en kald opplevelse og lite som minnet meg om vår. Men det er jo sol i det minste. Jeg mener den varmer jo gjør den ikke. Nei vet du hva jeg fant en bedre måte å sole meg på.

Jeg sitter nå med jakke, lue, vintersko og varme sokker, for croks passet ikke i dette været, bare se hva som skjedde. Snøen er dypere en man skulle tro på en fin vårdag som dette. Jeg tipper en halv meter. Snøen smelter så det er da noe. Et vårtegn der. Men vår er det nok ikke enda og ikke kommer det til å bli det på en stund heller. Selv om kalenderen viser det og folk sier at det er vår så ikke la deg lure. Ikke gjør som meg, med mindre du virkelig vil kjøle deg ned og da snakker vi ekstremt kald, Jeg hoppet utti uten jakke, i crocs og uten lue. Hva tenkte jeg på. Jo dette kan bli gøy. Gøy, men kaldt. Og tenk på de bildene.

Nå tok jeg flere slurker med kakao for jeg er redd solen skal forsvinne og kulden sette inn igjen. Jeg tenker det er lurt å forebygge med kakao, pluss at det er godt.  

Nå merker jeg at en sky prøver å ødelegge min vårstemning, den presser seg foran solen så kakaoen kom godt med. Jeg får solen i øyenene så vidt enda, men ikke like sterkt. Skjermen på pcen skjermer litt. Pluss en sky. Nei må nok ta noen slurker til. Kakao pause. Nå kommer det en liten trekk også, kanskje jeg må flytte meg inn igjen. Benene mine ble så ekstremt kalde, men jeg rev av meg våte klær og tok på varmere. Så jeg skulle få varmen igjen og overaskende nok så funket det (Jeg er en frysepinne) Jeg er snart opp i normal varme på benene. Jeg prøvde å ta bilde av snøen som smelter og drypper ned, men det er ikke så mange drypp som kommer samtidig og da er det ikke så mange som synes på bildet. Så jeg dråååpet det. 


Så Ja det var iden som skulle forandre min dag, litt gøy var det. Men veldig kaldt for en frysepinne som meg. Bare jeg som finner på sånne ting? Tviler. 

Dette innlegget ble laget i starten av mars, men siden jeg la igjen pcen ett sted så har jeg ikke fått publisert det før nå. 
Blogges!

2

Så fine bilder! Er selv veldig interessert i foto, så feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :D

znippen: Takk! :)

Skriv en ny kommentar