En spontan teltur

Jeg har savnet å sove i telt siden 2015. Eller jeg har vel hatt en natt eller to i telt siden tror jeg. Men nå ble det altså en etterlengtet telttur. Faktisk en ganske spontan tur. Bare et par dager før avreise kom iden. Vi valgte å ikke reise så langt denne gangen og valget falt på en camping som ikke var så langt unna og hadde strand. Så det ble bading. Det er bål forbud så det ble vannkoker istedenfor. Rett i koppen ble frokost. Det var også mulig å kjøpe mat der så ble en burger også. Vi møtte på kjentfolk og hadde en hyggelig tur. Jeg hadde det i hvert fall gøy. Vi gjorde noe jeg ikke har gjort før og det hadde ikke de andre heller. Nemlig drikke alkohol i telt. Det er da man innser hvor kjekt det er med bord og stoler haha. Vi satt på luft madrasser og holt drikke i hånden og skulle vi helde oppi for eks så samarbeidet vi om å holde og helle. Ettervært ble det to madrasser oppå hverandre og de satt og balanserte på dem. Det ble en morsom og hyggelig kveld/natt. Med en natt tur før vi sovnet. Dagen etter ble det bading og chill på stranden. Men vannleken frys. Altså en lek som er inspirert av inpro. Veldig gøy. Det ble også vannsklie og brettspill på kvelden. 

Siste dagen når vi våknet så hadde det regnet inn i lavvoen (for det var det vi sov i) Mellom duken og selve lavvoen hadde det rent inn vann. Så vi ble vekt av ei som sa: Vi har et stort problem. Heldigvis var vi tørre og vi sov jo på luftmadrasser så hadde det kommet mer hadde vi flyttet rundt akkurat som brus flaskene gjorde.Det er sånn det er å være på tur og for meg var ikke dette så krise og jeg fikk faktisk sikkerlig tur følelse. Men tror ikke alle var enige der, men jeg har opplevd så mye sånt før. Ikke å våkne i vannet, men sett andre gjøre det og hatt oversvømmelse i fortelt osv. Jeg hadde heldigvis de fleste tingene mine i bilen (noe jeg pleier å gjøre på telttur) Så mine ting var tørre bortsett fra madrassen da og den til å ha soveposen i. Så puttet den i en pose istedenfor. Bilden ble delt inn i to områder. En til tørre ting og en til våte ting. De våte ble plassert i bagasjen og resten inni bilen. Den tørre sonen som vi kalte det.

Er det en ting jeg angrer på så et det at jeg ikke tok inn de klærne vi hadde hengt til tørk. For de var fortsatt på bilen og hadde blitt kliss våte. Heldigvis var det bare badetøy og et håndkle så var ikke noe krise. Bare litt komisk. Den værste delen var å pakke sammen lavoen og helle av vann. Men det gikk dessverre litt verre med tingene til ei annen, hun hadde alle klærne og alt i teltet. Resten av dagen hennes gikk heller ikke på skinner. Men dette er sånne ting det blir minner av pleier jeg å tenke da. Ikke alle synes det er så gøy der og da men senere så blir det en tur man sent glemmer.

Jeg tok så lite bilder og planen var å blogge i teltet, men jeg glemte det hele og hadde en fin tur istedenfor.

 Har du vært på telttur i det siste?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar