Generasjon 4 teori - video og Tauros

Så er det i gang igjen, om å gjøre å klekke masse egg. Jeg personlig håper på Tauros. Jeg har endelig fått noen i egg og håper på flere. Den er nemlig ikke i Norge. Jeg fikk byttet til meg et par når jeg kom hjem fra Gran Canaria. Men nå kan jeg endelig få tak i dem selv ved å klekke egg. Det er 7 km egg. Spiller du og hva har du evt fått. Jeg har klekket mange egg, men ikke fått så veldig mange av den jeg egentlig vil ha. Ikke mange dagene igjen heller. 

Jeg laget en med 10 km egg i starten når pokemon kom ut. Du kan se den her. 

Haha så ivrig jeg var der. Jeg brukte lang til på å spare opp 10 km egg for å lage denne videoen. Jeg husker det var en bug som gjorde at hvis du klekket flere like på samme tid så fikk du ikke mer candy noe som fortsatt skjer den dagen i dag. Niantic på tide å fikse den!  Noe som var og fortsatt er irriterende. Dette er nå snart 2 år siden, men andre ord så hadde ikke spillet vært så lenge ute da jeg laget denne. Nå er det helt andre pokemon i 10 km egg. Men moro å se tilbake til. 

Uansett det var egentlig 7 km egg jeg snakket om her. Etter at venne greiene kom på pokemon så dukket også 7 km egg opp. Jeg tror vi kommer til å se mye spennende i 7 km eggene fremover og du skal ikke se bort ifra at man snart kan få generasjon 4 pokemon i dem. For snart kan man ENDELIG utvide pokemon baggen. Noe jeg sårt har trengt lenge. Så det var på tide. Håper det er rett rundt hjørne, begynner å bli lei av å måtte slette legendariske.  Jeg tror vi snart får generasjon 4 med enten halloween eventet eller det som snart kommer. 

Hva er din teori angående generasjon 4?
Hva har du fått i eggene?
Blogges!

 

#Pokemongo #generasjon4 #tauros #youtube #daftojenta #blogg #norway

2

Holder også en knapp på Halloween med spøkelsene som de første som blir sluppet. Tror også bagene vil bli utvidet til samme tid, og kanskje PVP og høyere Level, men de siste to har jeg en litt for svak teori om.

18 Kangaskhan, 16 Tauros og 13 Farfetch`d av de vi jakter på så langt :)

Lozdy: Ja baggen venter jeg virkelig på, håper det kommer fort! Ja får håpe PVP kommer snart!

Heldig da :) jeg har fått mest mr mine, typisk det hehe.

Skriv en ny kommentar