Mit møte med Mikkel rev og andre ville dyr

Hei hei. For en liten stund siden så møtte jeg Mikkel rev. Han hadde bestemt seg for å gå over veien til min store glede. Da var det om å gjøre å ta tak i mobilen, åpne kamra igjennom snarvei og knipse i vei. I en bil er ikke det like enkelt, spesielt ikke fra baksetet som jeg mener å huske at jeg satt. Utfordring, men en morsom en. Jeg fikk knipset bilder som du kanskje allerede har sett på Instagram, hvis ikke kan du se det her nå.

Jeg har møtt en del dyr i det siste, når jeg var ute og klekket egg med pokemon go kom det dyr løpende over gangfeltet og veien. Dessverre var jeg ikke like heldig da, for jeg rasket frem speilrefleksen men rakk det ikke. Jeg burde heller ha tatt med mobilen og faktisk fått bilde. Når jeg var i Oslo og møtte ei venninne så kom det også dyr, dette rakk jeg å knipse. Skal se om jeg finner det i farten nå.

Når jeg var i Trondheim så så jeg også dyr. Og ikke for å snakke om elgen som så seg både til høyre og venstre før han løp over veien. 

 


Det fra Trondheim fant jeg ikke i farten. Som du da sikkert ser er det en del dyr for tiden og jeg har forresten ikke nevnt bolla piggsvin og de andre gangene jeg møtte dyr. Møtte blant annet ett i Tyskland. Jo også reinsdyr da selvsagt, men det er noen år siden.

Har du møtt noen dyr i det siste?
Blogges!

#Elg #rev #natur #reinsdyr #Snapchat #blogg #reise #dyr #bilder #foto

0

Skriv en ny kommentar