Mot i brøstet 25 år

Tenkt at for 25 år siden gikk den første episoden på tv og for 26 år siden ble denne serien planlagt. Enda gøyere er at han hadde vært i USA og fått iden, ikke rart at jeg er så glad i denne serien. Hverdags komedie, eller situvasjonskomedie. Denne serien så jeg først på tv og vhs. Tenk at den ble laget på vhs, noe som ikke var vanlig på den tiden. Serier på tv kom ikke på vhs, det var en stor greie bare det. De hadde nemelig en avtale med warnerbros for å få studio, så ble det vhs av de første episodene. Jeg husker ikke om resten kom på vhs, jeg var tross alt ikke så gammel på den tiden. I starten fikk publikum komme i studioet og få autografer osv, men pynten og ting forsvant så de måtte flytte det til et annet sted. Dette var noe av det jeg fikk vite på showet, tror ikke det er så lurt å skrive så mye mer om det for det er tross alt et betalt show og man må ha billetter. Jeg skrev heller ikke så detaljert om det, så hvis du vil vite mer må du dra på showet. 

Når jeg først var der kunne jeg ikke motstå og kjøpe t-sjorte, caps og krus. dvd samlingen hadde jeg allerede og jeg drasset den med meg i håp om å få den signert. Men det fikk jeg da altså ikke. Jeg spurte om man kunne få det signert, men neida. De fikk lkke tak i han eller hva en de sa.. Han var nok sliten hørte jeg rykter om, vært der lenge osv. Så da ble det ikke signering eller bilde. Men jeg kom jo ikke helt tomhendt derifra jeg fikk jo tatt selfie med Sven istedenfor.


Det var ett morsomt show som jeg kan anbefale alle mot i brøstet fan, som jeg vet at det er mange av der ute. Jeg mener bare se Facebook. One in a Lifetime chance. 

Har du vært eller skal du på showet?
Blogges!

 

#motibrøstet #25år #show #25årsshow #jubileum 

0

Skriv en ny kommentar